Új hozzászólás Aktív témák
-
KnightMan
csendes tag
Tudtommal ugyanaz lesz a helyzet mint a DX8 és a DX9 közt. Ha csak DX8-at támogat a karid akkor is felteheted a DX9-et, max még roszabb lesz. Viszont ha nem teszed fel akkor meg nem is indul el semmi ami meg pont azt kéri. Természetesen ha jót akarsz magadnak akkor vedd meg az új karit és biztos müxeni fog
-
KnightMan
csendes tag
A listán azért rossz látni hogy milyen eredményeket tud femutatni a gyártó és a vásárlóknak meg hogy leosztja a lehetőségeket. Legyárt valami okosat, majd butít rajta hogy más kategóriákban is hódítson. Persze arról nem nyilatkoznak hogy a butított kari árán is bőven megszedik magukat akkor vajon mennyit nyernek egy eredeti terméken
. És még én vagyok pofátlan
-
KnightMan
csendes tag
Uf
Látván a linket elég siralmas a helyzet. Még jó hogy váltottam gépet, így garanciás gépet tudok majd eladni hogy olyat tudjak helyébe venni, ami még hozzá is tud szólni az újabb dolgokhoz. Bár nekem nem célom a giga fps, de azért aminek mennie kell az menjen.
Mellesleg szép és jó hogy jön a Vista, de először a 64 bit-es dolgokat oldják meg, mert már a tököm tele van a sok hibából.
A Vistához még annyit: akinek a tárhelye nem sok száz GB-ban mérhető az vehet plusz winyót, mert az a nyavaja kicsit sokat nyom
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest