- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 8300 mAh, maradhat?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KnightMan
csendes tag
Tudtommal ugyanaz lesz a helyzet mint a DX8 és a DX9 közt. Ha csak DX8-at támogat a karid akkor is felteheted a DX9-et, max még roszabb lesz. Viszont ha nem teszed fel akkor meg nem is indul el semmi ami meg pont azt kéri. Természetesen ha jót akarsz magadnak akkor vedd meg az új karit és biztos müxeni fog
-
KnightMan
csendes tag
A listán azért rossz látni hogy milyen eredményeket tud femutatni a gyártó és a vásárlóknak meg hogy leosztja a lehetőségeket. Legyárt valami okosat, majd butít rajta hogy más kategóriákban is hódítson. Persze arról nem nyilatkoznak hogy a butított kari árán is bőven megszedik magukat akkor vajon mennyit nyernek egy eredeti terméken
. És még én vagyok pofátlan
-
KnightMan
csendes tag
Uf
Látván a linket elég siralmas a helyzet. Még jó hogy váltottam gépet, így garanciás gépet tudok majd eladni hogy olyat tudjak helyébe venni, ami még hozzá is tud szólni az újabb dolgokhoz. Bár nekem nem célom a giga fps, de azért aminek mennie kell az menjen.
Mellesleg szép és jó hogy jön a Vista, de először a 64 bit-es dolgokat oldják meg, mert már a tököm tele van a sok hibából.
A Vistához még annyit: akinek a tárhelye nem sok száz GB-ban mérhető az vehet plusz winyót, mert az a nyavaja kicsit sokat nyom
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest