- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Van esélye ezzel chipsettel intel fronton is ''aratni'' a DFI-nek?! Vagy marad AMD fronton a ''tarolás''?!
-
Gorneck
legenda
válasz
Achill3uS #24 üzenetére
Miért túloznák?! Aszhem tts írt 65k körüli árat erre a lapra...sztem egy alap dfi-ért amiről azt se tudni jóje intel fronton vagy sem sztem joggal sokalja az ember az árát vagy épp kétségeket ébreszt...bennem tuti.
Vagy inkább vesz az ember asust és ott ezen az áron vagy kevesebbért egy gazdagon felszerelt lapot kap...
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Akkó egyél vazzze! [link]
Amíg ez a ''fapados'' DFI 70k környékén lesz, akkor a lanparty hogyé lesz?! Abit meg kijön a fent linkelt AW9D-vel amiről egyenlőre biztos, hogy Conroe ready lesz...AW8D csak lehet...Nem hinném ezen az áron lesz...45-50-ből sztem már megvehető lesz...
Jahh ez nem nf4 amihez sztem brutál chipsethűtés kell, de lehet tévedek...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest