Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Celtic
tag
A 9,2 cm-es venti nagyon szerverszagú, a 12-es pedig egyenesen bűzlik.
A 8-asra lesz a legnagyobb igény, egy új termék bevezetésénél mindig az ilyennel kezdik. Így működik a piac, ezzel együtt kell élni. Sosem lehet elvárni (elvárni talán, de úgyse lesz úgy) importőrtől, hogy kartonnyi mennyiséget behozzon próbaképpen. Ha bevélik a 8-as, biztosan nem gond a gyártónak a 9,2-es se! -
Celtic
tag
Per pillanat 1 darab minta van az asztalomon (nem titok senki előtt továbbra sem, hogy ki vagyok. lásd e-mail cím). Rövidesen nem az asztalomon lesz, holnap meghallgatom - vele és nélküle.
Hogy mikor lesz kapható, az a piaci visszajelzéstől függ, de mivel -mint minden Coolink termék- ez is a KOLINK Itl' Corp. terméke, és a kapcsolatuk a Kelly-vel meglehetősen szoros, ha van rá igény, akkor akár 1-2 héten belül.
Veled, Mattyer egyetértek, de nem mindenki modder, és a garvesztés igencsak megfontolandó kérdés.
A cikk arról szólt szerintem, amiről az oldal: mi történik hazánkban és külföldön, illetve a kettő összefonódásáról. Ez pedig így van jól.
Jó fórumozást, én hazamegyek (persze ez senkit sem érdekel... :) ).
Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest