- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ez lehet a Samsung hajlíthatók startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
probalaci
csendes tag
és majd az lesz király, amikor ATI-vga-t rakok egy NVIDIA-s alaplapba :))
-
Loader
tag
Szerintem az Nvidiánál tudják, hogy mit csinálnak és, hogy az hogyan jó vagy sem. Tehát nem kell parázni. Lassab tutira nem lessz mit a mostaniak.
-
-
andropov
csendes tag
Az osszes nvidia chipset eredetileg crush neven nyomult, meg az nforce 1 is...
-
Ploszi
senior tag
válasz
Nowhereman #6 üzenetére
reméljük, :) AMD resurrect :DDD
-
Male
nagyúr
Az AGP ebben az esetben a procin keresztül éri el a memóriát? Ez elég érdekes, mert az jelentős lassulás szerintem, hogy az AGP-ből a déli hídba (pontosabbban az egyetlenbe, ami az laplapon van), onnan a prociba és onnan a memórába megy a kérés, majd vissza az egész úton. (Ez sokkal rövidebb volt az AGP-Északi híd-memória útvonalon). Ez így van, ahogy gondolom?
-
Hacked_3996
csendes tag
válasz
Hacked_4174 #7 üzenetére
nem, az nforceX -ben az X jelölése az idáig hagyományos nforce1 és nforce2 :) azaz az X jelen esetben egy változo.. kicsit sokat ültem mára a gép előtt
-
Hacked_4174
csendes tag
válasz
Hacked_3996 #5 üzenetére
Ez az athlon64-hez készülő nforce, vagyis egy alaplapi chipset (pontosabban csak chip).
Mi az az nforceX? Te tudsz valamit? -
Hacked_3996
csendes tag
és miazaz nvidia crush ? ez csak egy alaplapi csip vagy olyan mint az nforceX ?
-
Hacked_4174
csendes tag
Nem, a működőképeseken van aktívcooler.
-
marcee
addikt
És ez ment is a kiállításon passzív hűtés nélkűl?
-
Turmoil
senior tag
Még mindig jobb, mint fordítva! Nagyobb bukta lenne AMD-nek, ha kijönne a procival és nem lenne hozzá alaplap. Most már van az összes nagy chipsetgyártónak valamilyen megoldása, az alaplapgyártóknak egy-két összeállítása, jöhet a proc:)
Amógy egész jó húzás nV-től az egychipes megoldás. Ha jól csinálták meg, akkor IO-ban nyertek pár % késleletetést. -
Bgs
senior tag
Lassan itt lesznek a harmadik generacios K8 alaplapi chip keszletek is. Ma csak a K8 hianyzik nekem ...
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest