- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
válasz
Jim Tonic #25 üzenetére
Olvastam
Szerintem a b2b érték akkor is egy sokkal jobban kezelhető adat.
Többségben szürkeárnyalatváltások vannak, de attól még kisebb mértékben, de a b2b is érdekes lehet.
Meg szerintem ha egy moncsinak kisebb a b2b értéke, akkor a g2g értéke is kisebb valószínüleg...
Most kapsz egy g2g értéket amivel semmit nem lehet kezdeni...
Hasonlítgathatod a többi moncsihoz, de egyáltalán nem biztos, hogy ők ugyan úgy számolják... Szerintem ezzel a válaszidős dologgal jelenleg az ember csak a seggét törölheti ki, mert másra nem jó...
[Szerkesztve] -
orbano
félisten
válasz
Jim Tonic #17 üzenetére
pl leültetem/fektetem a nőmet az ágyamra, és jó dolog, ha bármilyen pozícióban látjuk a filmet
mert lassabbszokott lenni. nézd meg a tomzhardveres méréseket. jellemzően a gyorsabb tft-k válaszidő-fügvényeinek görbe alatti területe nagyobb, mint a régi, lassabb kijelzőké. mindegy, biztos nagyon faszák ezek a moncsik, csak én vagyok vak
a képét meg nem a crt-khez hasonlítom, hanem magamhoz. bár az tény, hogy visszasírom a régi 959nf-emet. kár hogy az meg nem fér el a szobámban
a tompaszögre visszatérve kifejezetten idegesít, hogy ha hátradőlve akarok gépezni, igazítanom kell a moncsin, hogy ne lássam sötétebbnek a képernyőt. ez a mostnai notis tftmre különösen igaz, bár ez teljesen más kategória, inkább nem keverem ide -
orbano
félisten
válasz
Jim Tonic #11 üzenetére
lofaxt tud ez a kijlező. 2ms, bizonyos esetekben. Másokban meg lassabb mint egy 16ms-os. Majd ha a kombinált érték lesz ennyi, és e mellé a színei is tökéleteseklesznek, valamint tompaszögű lesz a használható betekintési szöge, akor lehet dicsőíteni a TFT-ket. De ez nem mostanság lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest