- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRinyo
aktív tag
PhotoShop teszt:
effekt : Radial blur
Amount = 100
Blur Method = Spin
Quality = Best
saját eredmények: 1x - 66,5s / 2x - 59,6s / 3x - 57,3s
[link] -
BRinyo
aktív tag
válasz
Don Vittorio #41 üzenetére
Ez most a P4 vagy a G4 eredménye?
-
BRinyo
aktív tag
csináltam egy tesztet, ha vkit érdekel - cinebench2003 software-rel:
Rendering (Single CPU): 253 CB-CPU
Rendering (Multiple CPU): 381 CB-CPU
Multiprocessor Speedup: 1.50
Shading (CINEMA 4D) : 241 CB-GFX
Shading (OpenGL Software Lighting) : 680 CB-GFX
Shading (OpenGL Hardware Lighting) : 1192 CB-GFX
OpenGL Speedup: 4.95
Majd csinálok még photoshop, meg VLC tesztet is. -
BRinyo
aktív tag
A mac os-nek is vannak hibái, ez tény. Azonban én nem káromkodtam, hanem örültem. Stabilan fut több program is - akár napokig. Elmentem itthonról egy hétre. Itthon hagytam a gépet, torrentek mentek, mail-eket szedte le és közben nyitva maradt minden progi. 5 nap után, nem azzal kellett kezdenem, hogy restart, meg programok újraindítgatása, hanem használtam a gépet. Azóta sem kapcsoltam ki - 8 napja megy újraindítás nélkül. Sok esetben a winem ezt nem nagyon bírta, pedig nem vacak tesco-s pc-m volt...
-
BRinyo
aktív tag
válasz
kretenallat #12 üzenetére
Alkalmazások futtatásában, feladatok elvégzésében. Rengeteg cross-application létezik. Csak egy pár progi a teljesség igénye nélkül: MS Office, Adobe CreativeSuite, VideoLanClient, MPlayer, CineBench, OpenOffice.Org, Toast, Firefox böngésző, stb....
Ha nagyon ráérek majd, akkor meg lehet beszélni, nem egy top gép az enyém, de benne vagyok egy kis tesztelgetésben, akár pár nap erejéig is. De ha komolyabb gép érdekel, a beszeljukmac fórumán majd csak akad vki aki ilyesmit bevállal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged