- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
McJames
senior tag
Nekik nem volt op.rendszerük, továbbá ilyet korábban nem is csináltak, ezért ''kérték el'' Mr. Pattersontól a QDOS-t (ami 8086-ra opt. CP/M alapú volt, már állítólag elegendő változtatással a jogtisztasághoz), amit később teljes egészében is megvettek. Legalábbis erről szól a fáma. Patterson később át is igazolt az M$-hez. Ezért röhögök, amikor B.G-t szidják. (Én sem szeretem, de azért amit megtett, az már túl van a szerencsén...)
-
McJames
senior tag
Parcinak:
de a véletlenekben (a számítástechnikában) a CP/M és a DOS oprendszerek közös string terminátor karaktere ($) óta nem hiszünk. Ott sem volt véletlen, Sir William ''Bill'' Gates elkommunikálta az a CP/M írójától, elindítva ezzel saját magát az ''it's an American dream come true'' típusú egyedfejlődésben.
Ez már megint leegyszerűsített és fél-igazságokat tartalmazó info, aztán azon (főleg) fiatalok, akik nem néznek utána, már akár csak sportból is elkezdenek útálni vmit vagy vkit. Tehát a fenitekről azért Mr. Pattersont is meg kellene kérdezni, illetve elsőként Mr. Kildall is nyilatozhatna (sajnos ő már csak ''meg''...), hogy a PDP-10 mennyire ''mélyen'' ihlette annak idején...
Imho Mr. Gates nem az igazság bajnoka, az tutti, de egyrészt Mr. Allen is cégtárs volt, másrészt, az vesse rá(juk) az első követ... ; pl. az is igaz, hogy az Apple megnyerte a pert a Xerox(PARC)-al szemben, de a történtekről nyilvánosságra kerültek alapján etikailag semmivel sem különbek, mint az M$.
Na ez is egy adag adat, aztán ez alapján lehet(ne) nem szeretni pl. az ATi-t is, nem? :) -
McJames
senior tag
A másik ilyen topichoz linkeltem egy cikket - ezért itt nem teszem -, amiben az alábbiakat olvastam: ...Ráadásul a Samsung éppen tegnap jelentette be, hogy még a harmadik negyedév során megkezdi 1 GHz-en üzemelő, DDR-II szabványú grafikus memóriáinak sorozatgyártását... Ez kb. július közepén volt. Egyik hírnek sem néztem komolyabban utána, de a fentiek tekintetében legalábbis megkérdőjelezhető egy-két dolog.
Szóval senki ne igyon még a medve bőrére se ATi, se nVidia szimpatizáns.
Aktív témák
- Trollok komolyan
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PNY Quadro P600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest