Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic V2 - origami
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
nap
addikt
Ezek a ''jogvédők'' csak vádaskodnak meg fenyegetőznek, bizonyítani meg nem tudnak semmit. Az a szomorú, hogy működik a marketingstartégiájuk.
-
RpPRO
őstag
A kazaa meg letezik vagy ez egy ilyen regi ugy?

-
Kriza
őstag
Helyes! Végre egy jópont az EU-nak!

Azért arra kíváncsi vagyok, hogy mennyit kell fájlcserélni, hogy ekkora ügy kerekedjen belőle.
-
e-biza
őstag
köszönöm a felvilágositást
én arra reagáltam, hogy mit fog mondani az asva. szerintem 1-2 hét és meglátjuk reagál-e egyáltalán erre 
-
t72killer
titán
Nagyon 1etértek a Luxemburgiakkal, úgy látszik, van érzékük a demokráciához, és nem dőlnek be a terroristát kiáltó ''jog'' (sztem sokkalinkább ''érdek'')-védőknek. + a u látszik, h nekik 1részt van annyi pénze, h nem szorulnak rá a RIAA, ASVA és egyebek kenőpénzére, mint pl kedves Angelánk németo-ból...
Teljesen igazuk van amúgy, az alkotmányos előírásokhoz mérten is: a személyes adatok igenis privátak, max a hatóságoknak (NEM ASVA, és nem rendőregyenruhába bújtatott ASVÁS, v lefizetett tisztviselő!!!) van joguk belenézni akkor, ha ŐK gyanúsítanak valamivel.
Hasonlat: szomszéd ellopja a csirkémet. Most akkor én foghatom a vasvillám, és átmehetek a kertjébe +nézni, h ott-e a csirke? Nem. sőt, a szomszéd leüthet, és bevihet a jardra, h rajtakapott magánlaksértésen. -
törölt tag
a büntetőügyhöz bizonyíték kell, és jobb helyeken talán már nem hisznek bemondásra a jogvédőknek. mellesleg még az sem perdöntő bizonyíték, ha az adott ip-ről letölt valamit, nehezen kideríthető, h konkrétan kitől töltött le, főleg, ha nincs már meg a merevlemezen, többen használják a gépet, főleg, ha derótnélküli kapcsolódást használnak.
azaz ez a 22 csapdája lesz nekik mind polgári, mind büntetőperben.
az egész csak ügyvéden múlik, és csak idő kérdése mikor futnak bele valakibe (aki mögé esetleg egy civil kezdeményezés is mögé áll), aki nem hagyja magát és még vissza is perel személyiségi jogok, jóhírnév, adatvédelem megsértése, és még istentudja miért.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
kíváncsi vagyok erre a nagyarcú ingyenélő magyar asva bohóc mit fog mondani

-
bambano
titán
Helyes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én arra reagáltam, hogy mit fog mondani az asva. szerintem 1-2 hét és meglátjuk reagál-e egyáltalán erre