- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
DarkFater
tag
Kicsit visszakanyarodva az ATI TV kép problémához engem ez a vélemény kicsit meglepett mert minden TV-out topicban azt olvasom, hogy 2D és TVout téren MATROX a király a mai napig, ATI ott liheg mögötte és NVIDIA lemaradva. :D:D:D
Ami a drivereket illeti tény, hogy az ATI driverek régen nagyon gyengék voltak, de már egy ideje úgy a 8000-es széria megjelenése óta nagyon odafigyelnek és tényleg jók.
Anno emlékszem az NVIDIA GF2 MX200-am ami NONAME volt:)) igencsak nem ment jól a driverekkel, aztán cseréltem egy ugyanolyan MX200-asra, de ASUS-ra és láss csodát teljesen jól ment az NVDIA driverekkel probléma nélkül. Szóval a gyártó is számít...
Az is igaz viszont, hogy a másik gépünk amibe valami ATI kártya volt annak viszont tényleg állandó driverproblémái voltak.
jelen tapasztalat, hogy eladtam a kártyámat és beugrott a gépbe egy öreg 7500-as ATI, ami teljesen problémamentesen megy a legújabb Catalyst driverekkel.
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest