Hirdetés
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Gyorsan tölt és lassan merül a Honor hosszútávfutója
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Don Vittorio
őstag
OFF:
Lehet, hogy nem vagyok tisztában az egyezményes jelrendszerekkel, de mi az a KANNÁK?
ON:
Ácsi! Ha a 3D-ben szar és szemetel, akkor ne az ''NTSC konta PAL'' ügy miatt küldd vissza... Aztán kérjél at árán mást, amire szükséged van. Még mindig kevesebbet bux, mint ha nekiállsz buherálni, és közben dühöngsz, mert szétesik a Hitlerjugend feje. -
LordX
veterán
19-re válasz: Ez pontosan a Vsync off-ra emlékeztet engem. Ha nem túl alacsonya framerate 1152x864-ben (kb. valami egész arányban van a monitor frissítésével, az FPS valamivel nagyobb (húúú) : pl. 70 FPS - 120Hz, akkor VSyncel 60 FPS), akkor Mindenképp kapcsold be. Ne aggódj hogy kicsi lesz az FPS, 30-nál nem lát az emberi szem többet, ennél nagyobbnál én feljebb rakom a felbontást...
-
Don Vittorio
őstag
Én MX400-nál és GeF2Ti-nél is láttam fehér pöttyöket... :-( Ja! És a jelenség nem konzekvens.
Harmadolás: rémlik, hogy láttam már hasonlót... Majd kutakodom az agyamban, hogy hol és mikor. Azért próbáld ki 1280-asban is. Hátha ott nem jelentkezik.
A DivX azért érdekelt, mert egy All-in-Wonder rajongó imserősöm azzal vadított, hogy hardveres DivX lesz benne... :-)
Nem értem, miért baj, ha a német gyerek feje szétesik... Hát pont az a cél. Nem? :-)))
Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Steam Deck
- Milyen processzort vegyek?
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Polírozza a korábbi nagy fejlesztéseit az új AIDA64
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Philips Evnia 32M2N6800M 32" 4K Mini-LED Gaming Monitor
- LG 27GL850 UltraGear monitor
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Dell 27" 2K sok kis karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i3-2350/i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest