- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Junkie
aktív tag
-
anulu
félisten
sajnos nemcsak ASUS-ék. Abiték i915-ös lapján (AA8/AS8) 4 SATA van, de csak 1 csatornányi PATA. szvsz, aki nagy mennyiségben akar PATA-t, az vegyen Gigabyte-ot. merthogy ők feltolnak minden földi jót a csúcs lapjaikra. csak annyiba is kerülnek :(
a DDR2 tolását viszont egyelőre nem értem... -
Kriza
őstag
Szerintem meg számalmas, hogy félkilós acéldarabokat kell az alaplap aljára szerelni, mert a félvezetőgyártók képtelenek olyan lapkákat gyártani, ami nem hősugárzóként működik.
A ''szanaszét dobált'' IDE csatik tényleg gázul néznek ki, de szerintem ASUSék már csak szükséges rossznak tekintik a PATA-t. -
szerintem van rajta agp.:)
-
csudri
őstag
Ezeken van AGP, vagy csak sima PCI és PCI expressz?
-
Azért kíváncsi lennék mit szól az ASUS ahhoz a szép nagy GIGABYTE felirathoz... :DD :DD :DD
-
Frigo
őstag
Nagyon bejövős ez a lap ,a sok feature miatt talán erre lesz majd érdemes váltanom a P4P800-DX után :C
-
Efreet
senior tag
''Ez egy közvetlenül a nyomtatott áramköri lap alá illesztett fémlap, amely az elektronika által termelt hőt nagy felületen adja le...''
én ezt már régen feltaláltam, amikor távtartók nélkül szereltem fel egy alaplapot... az olyan jól volt hűtve, hogy be se indult :DDD
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest