Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kimaxolja az üzemidőt a következő Amazfit
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Junkie
aktív tag
-
anulu
félisten
sajnos nemcsak ASUS-ék. Abiték i915-ös lapján (AA8/AS8) 4 SATA van, de csak 1 csatornányi PATA. szvsz, aki nagy mennyiségben akar PATA-t, az vegyen Gigabyte-ot. merthogy ők feltolnak minden földi jót a csúcs lapjaikra. csak annyiba is kerülnek :(
a DDR2 tolását viszont egyelőre nem értem... -
Kriza
őstag
Szerintem meg számalmas, hogy félkilós acéldarabokat kell az alaplap aljára szerelni, mert a félvezetőgyártók képtelenek olyan lapkákat gyártani, ami nem hősugárzóként működik.
A ''szanaszét dobált'' IDE csatik tényleg gázul néznek ki, de szerintem ASUSék már csak szükséges rossznak tekintik a PATA-t. -
szerintem van rajta agp.:)
-
csudri
őstag
Ezeken van AGP, vagy csak sima PCI és PCI expressz?
-
Azért kíváncsi lennék mit szól az ASUS ahhoz a szép nagy GIGABYTE felirathoz... :DD :DD :DD
-
Frigo
őstag
Nagyon bejövős ez a lap ,a sok feature miatt talán erre lesz majd érdemes váltanom a P4P800-DX után :C
-
Efreet
senior tag
''Ez egy közvetlenül a nyomtatott áramköri lap alá illesztett fémlap, amely az elektronika által termelt hőt nagy felületen adja le...''
én ezt már régen feltaláltam, amikor távtartók nélkül szereltem fel egy alaplapot... az olyan jól volt hűtve, hogy be se indult :DDD
Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- ÚJSZERŰ MSI PRO Z790 A MAX WIFI 7 PCIe gen5
- Kingston FURY beast ddr4 3200mhz 64gb kit, x2 32gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi