- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
radírfej
senior tag
válasz
VaniliásRönk #101 üzenetére
igaz, felesleges volt az a hozzászólásom, és talán önfényező is. és akkor nyilvánosan elnézést kérek Tőled, ha esetleg úgy érzed, hogy lehülyéztelek. Téged nem volt szándékomban.
de amit állítottam tartom, a hír bulvár, a topik nem szól másról, minthogy kicsit megmutathassuk mennyire okosak vagyunk az amerikaiakhoz képest/ a szomszéd pistikéhez képest/ stb. -
radírfej
senior tag
válasz
VaniliásRönk #98 üzenetére
nos, szerintem ne menjünk bele, mentsük meg magunkat egy véget nem érő, terjengős vitától, ahol végülis belátnád, hogy az oktatásszocilógia érdekes dolog, és kár hogy idáig nem foglalkoztál vele, mert akkor biztosan nem írtál volna olyanokat, mint a #98 hozzászólásodban.
-
radírfej
senior tag
ez teljesen így van, ahogy az elemző és Te is rámutatsz, nagy a kavarodás a termékmegjelőléssel.
én csak arra hívtam fel hardverben tájékozott fórumtársak figyelmét, hogy a hír ezen a tényen kívűl, miszerint a gyártók logikátlanul és legfőképp átláthatatlanul számoznak, nem tartalmaz semmi mást amire hivatkozni lehet.
sőt a hír megkockáztatom bulvár.
valószínűleg anyázna mindenki súlyosan, ha mondjuk a hvg online egyik cikke egy fókusz szintű amerikai műsor nem reprezentatív közvéleménykutatására hívatkozna, miközben nagyonis valós témát érintene.
de ez itt nem tűnt fel senkinek, a lényeg, hogy egyrészről el lehessen mondani, hogy de hülyék az ameriakaiak, másrészt hűlye mindenki aki nem processzorórajelekről álmodik. -
radírfej
senior tag
válasz
VaniliásRönk #71 üzenetére
én már itt ülök egy ideje... de akkor is gáz.
[Szerkesztve] -
radírfej
senior tag
érdekes milyen komoly eszmefuttatások zajlanak egy nem reprezentatív közvéleménykutatás eredményeivel összefüggésben.
a hír alapján semmilyen következtetést nem lehet levonni és általánosítani. kb a betelefonálós közvéleménykutatásos szint.
de igaz is, a lényeg hogy megmondhassuk a tutit, még akkor is ha kicsit butuskán sül el a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged