- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
somodisoma #35 üzenetére
Meglátjuk. Kiváncsi leszek, milyen eredménnyel fog zárulni egy akkori DDR vs. DDR2 vs. DDR3 teljesitmény, ill. ár/érték teszt. Drukkolok a legutóbbinak!
-
törölt tag
válasz
somodisoma #24 üzenetére
Átlagfelhasználókról, ill. árlistáról volt szó. Átlagfelhasználó nem 1066-os DDR2-n töri a fejét. Árlistában találkozol 400-asnál magasabb számozású DDR-el is. Ezért irtam, amit irtam.
-
törölt tag
válasz
somodisoma #21 üzenetére
Bocs, de az 1066 a DDR2 teteje, a 400 pedig a DDR1 alja...
-
-
törölt tag
''...az AMD egyből DDR3 vagy XDR memóriák használatára tér át''
A fenti, idézett rész miatt emlitettem meg az XDR-t de csak annyira emlékszem, hogy annak idején, mintha a Samsung-al kapcsolatban olvastam volna, hogy szép lesz, gyors, és csudajó. Hogy eredetileg milyen platformra szánták, azt nem tudom.
...ám akkor minek csinálnának ilyen modulokat h ugyamolyan lassú lenne...
A megnövelt frekvencia miatt azért valamivel gondolom gyorsabbak lesznek, de - saját vélemény - nem annyival, hogy veszélyeztessék a DDR-t.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
somodisoma #2 üzenetére
Jövő év első fele még soká lesz, s mire a DDR3 megfizethetővé válik az még távolabbi időpontot sejtet.
Ne aggódj a lapcsere miatt. Én inkább a DDR3, ill. XDR teljesitményére leszek kiváncsi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest