- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Hirdetés
Aktív témák
-
Petya
tag
Kinek kell lesarkazásvédő!?! Semmi szükség rá, csak elég jól elterjedt az utóbbi időben a köztudatban. Szerintem többen tették tönkre a procijukat vele, mint ahányan tényleg azért használják mert barkács hűtést csinálnak és tényleg böszme erővel szoritanak a procira.
-
guest
veterán
éppen most cseréltem le az athlon xp 1600+ procimat egy p4 1600 -ra mivel szabályosan szétégett az amd, pedig bivaly cooler volt rajta. A procin található feliratok beleégtek a cooler alján lévö réz fémlapba...:-)
-
Adi
senior tag
Szerintem még belerakhattak volna valami lesarkazásvédőt is, már ha a hűtő alja nem így van kiképezve (az lenne igazán pöpec! :) ).
-
karib
addikt
Eddig is voltak dobozos AMD procik, ventivel együtt. Viszont az AMD-hez mellékelt ventik elég gagyik voltak, tán most ezen javítottak. Szemben pl. az Intellel, aki nagyon pöpec hűtőket ad a procijaihoz, az utóbbi időben egész méreteseket.
Amúgy most már többféle színben van XP, én is szereltem már zöldet :) -
Márk
senior tag
Na végre! Éppen itt volt az ideje, hogy az AMD is mellékeljen ventit is a procihoz, mint az Intel. Így ugyanis nem kell a kedves felhasználónak azon töprengenie, hogy a választott hűtő megfelel-e a procijához.
-
Füles
tag
Azér' valami bővebbet szeretnék látni az elfogadott hűtőről... :))
-
guest
veterán
Zöld.
MG.
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Autós topik
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest