- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Csocso
csendes tag
Intelligens chip?
A végén még meg szabja mikor használhatom!
Csak ne hogy öntudatára ébredjen!
Nesze neked SKYNET. -
Panther
HÁZIGAZDA
De most komolyan, ezen alaplapokhoz ooolyan jó kis vírusokat lehetne írni...! Volt fel, MHz fel, FanRPM le és kész is vagy! Rulz :)
Most ezt a kedves gyártók nem tekintik valós veszélynek? Vagy mi van? -
simonzé
addikt
Nekem ingem, és megígérem, hogy majd szégyellem is magam miatta. Ettől azonban nem változik a véleményem, hogy ez hülyeség. Ez olyan, mintha a WC csészéket már eleve sz*rral összekenve vehetnéd meg. Remekül bemutatja a képességeket, de nincs értelme.
-
biga
őstag
Divat manapság mindent ezért vagy azért lefikázni. Nem értem ez mire jó! Akinek nem tetszik, az majd nem telepíti fel. Jól tette az Abit, hogy ilyet is csinált, ez pl. még hiányzott tőle. Lehet, hogy valaki ezért (is) veszi meg. Próbáljatok meg az ő oldalukról is látni a dolgokat!
u.i.: Tisztelet a kivételnek, akinek meg nem inge ....... -
marcee
addikt
Nekem éjszakánként 2600+on renderel a gépem 4000rpm-es venti beállítással, reggel nem indítom újra a gépet, hogy visszavegyem a proci sebességét, csakátállítom a ventit 3000rpm-re (ilyenkor már hallom a saját gondolataimat), mert modellezés/szerkesztés/internettezés közben úgysincs csúcsra járatva, tán nem ég el.
Nekem spec nagyon hasznos lenne ilyenkor egy kattintással 1700+/2000rpm-et állítani. -
1.Átjavítottam az audiotuningot hangzásjavításra.
2. A dolognak van értelme, méghozzá egy szempontból: energiatakarékosság.
Bár ez itt csak pár wattot számít, de a jövőben hozzá kell szoknunk, hogy egyre fontosabb lesz ez a szempont is. -
engusz
veterán
Végre kedzi felfedezni az Abit, hogy igenis kellenek az ilyen szoftverek a felhasználóknak! Csak ugye most nehéz lenne hirtelen kiadni only a szoftvereket. Inkább bevezeti hardver szinten is. :)
-
simonzé
addikt
...''javíthatunk vele az audiochip teljesítményén.''
Mi a tökömet lehet elérni egy audiotuninggal???????
''-Neked hány mhz-n megy a hangkártyád?
-Felhúztam 68-ra.
-Appááááám... Mikirájvagy!''
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( -
fakocka
tag
Az ötlet jó, sőt nagyon jó! spec nem vagyok azok táborában akik mindenhova más beállítást akarnak alkalmazni, de meg tudom őket érteni. Minek hajtsa szarrá a procit internetezés vagy szövegszerkesztés közben a szerencsétlen user mikor csak játékra kell neki igazán? (itt most ne menjünk bele abba, hogykinek éri meg és kinek nem a tuning egyátalán) Ugye a sok +Volt miatt napság könnyebben elfáradnak a procik :DDD
-
fanatic
aktív tag
Jelentkezzenek mindazok akik minden feladathoz külön bios beállítást akarnak alkalmazni! ;]
-
sti
tag
Háá...nemtom!Biztos jó valamire és lehet, hogy van is aki majd kihasználja.Én biztosan nem:(Ha én veszek egyúj lapot akkor azt tutira belövöm(bios,tuning) aztán csak akkor nyúlok hozzá ha cserélek valamit vagy ha valami gáz van.
lol:bios beállítás cd-íráshoz:C -
-
Bally
senior tag
Szőrszálhasogatás ON/
Szép és jó, örülök neki, csak a neve nem tetszik, szvsz nem sok köze van az intelligenciához :U
SzH OFF/
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Z790 Dark Hero
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest