- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- MIUI / HyperOS topik
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Nekem nem egy ember sikerült már ''függővé tennem'' a webes reklámszűrőktől.
Amikor telepítettem a számítógépükre, még nem feltétlenül értékelték vagy érdekelte őket különösebben, de később, néhány hónap elteltével, hallottam olyan megjegyzéseket, miszerint könyvtárban, iskolában vagy hasonló helyeken lehetőleg minél kevesebbet interneteznek, mert szörnyen idegesítő a rengeteg képükbe tolakodó reklám, és nem értik, másokat miért nem zavar ez.
Szóval valószínűleg kevesebben fogadnák el a netes reklámokat, ha láttak volna mást, ha találkoztak volna azzal, hogy másképp is lehet. Szerintem érdemes megmutatni minél több embernek, hogy nem szükségszerű, hogy netezés közben folyamatosan a reklámok alattomos támadásának legyen kitéve az elménk, olyan életbölcsességeket szuggerálva belénk, hogy pl. vegyél többet, vedd a miénket, akkor leszel boldog, ha ezt is megveszed, a legújabb cucc nélkül nulla vagy, stb.
A Firefox böngésző ([link]) az Adblock bővítménnyel kiegészítve ([link] az oldal elején) pl. egy kiváló megoldás a webes reklámok szűrésére. Érdemes kipróbálni, mindenkinek ajánlom, aki még nem használ valami hasonlót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad L16 Gen1 16" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / FreeSync!
- Eladó GoPro HERO 9 BLACK!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512 GB, Kék, 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest