- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Nem teljesen értem a fentebb hozzászólókat.
Például autókereskedéssel foglalkozom. Jön valaki, hogy az XY alapítvány számára szeretne venni egy autót, mellyel beteg gyerekekt fuvaroznának stb.
Most akkor nekem kutya kötelességem ingyen (nyereség nélkül) odaadnom az autót, mert különben mocskos féreg vagyok?
Az egy másik dolog, hogy ne verjek rá extra hasznot neki. De egyébként ami fenti példában az autókereskedőt, illetve a hírben a szolgáltatókat illeti ez egy normál üzleti szerződés.
Botrányosnak akkor tartanám, ha magasabb díjakat szabtak volna meg, mint az általános emeltdíjas szolgáltatásnál, erről azonban szó nincs a cikkben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tenisz topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- Ubuntu Linux
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest