- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Aktív témák
-
Kriza
őstag
Egyszer régen még 99-2000 környékén vettem egy TNT2-t, hogy hú de jó lesz nekem meg minden. Csak akkor szívtam a fogam, amikor kiderült, hogy VANTA. Előtte nem is hallottam róla (akkoriban még nem volt netem, és nem vágtam annyira a témát mint most - legalább is remélem, hogy most már vágom :) ) Hát én is áldottam az nVidiát.
Azóta megnézem ,mire adom a pénzem, és inkább visszamegyek reklamálni a boltba, he mégsem tetszik a megvett cucc. A 3 napon belüli csere sok helyen működik. -
Notes
senior tag
Bocs én nem akartalak megsérteni. Csak kicsit idegesítő, hogy az ember az összespórolt pénzéből vesz egy több tízezer forintos cuccot és lehet, hogy otthon csúnyán meglepődik, mert egy szemét marketingesnek volt egy jó ötlete az apróbetűkkel...
Ismétlem nem akartam belőled gúnyt űzni, illetve nem ellened irányult a hozzászólás, hanem az adott cég ellen. -
Notes
senior tag
Hibát??
Látod pont az ilyen jóhiszemű madarakra vadásznak mint Te...
Ez is csak azért van mert már beindult ellenük egy internetes oldal stb. egyre nagyobb lett a hírverés. Nyerni akartak a dolgon, de ha az terjed el róluk, hogy becsapják a vásárlót, akkor hosszútávon megszívják.
Én pl. biztos nem fogok semmit venni egy ilyen cégtől. Bár ez még nem rengeti meg az eladásaikat. De ha sokan gondolkoznak így...
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest