- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Aktív témák
-
Kriza
őstag
Egyszer régen még 99-2000 környékén vettem egy TNT2-t, hogy hú de jó lesz nekem meg minden. Csak akkor szívtam a fogam, amikor kiderült, hogy VANTA. Előtte nem is hallottam róla (akkoriban még nem volt netem, és nem vágtam annyira a témát mint most - legalább is remélem, hogy most már vágom :) ) Hát én is áldottam az nVidiát.
Azóta megnézem ,mire adom a pénzem, és inkább visszamegyek reklamálni a boltba, he mégsem tetszik a megvett cucc. A 3 napon belüli csere sok helyen működik. -
Notes
senior tag
Bocs én nem akartalak megsérteni. Csak kicsit idegesítő, hogy az ember az összespórolt pénzéből vesz egy több tízezer forintos cuccot és lehet, hogy otthon csúnyán meglepődik, mert egy szemét marketingesnek volt egy jó ötlete az apróbetűkkel...
Ismétlem nem akartam belőled gúnyt űzni, illetve nem ellened irányult a hozzászólás, hanem az adott cég ellen. -
Notes
senior tag
Hibát??
Látod pont az ilyen jóhiszemű madarakra vadásznak mint Te...
Ez is csak azért van mert már beindult ellenük egy internetes oldal stb. egyre nagyobb lett a hírverés. Nyerni akartak a dolgon, de ha az terjed el róluk, hogy becsapják a vásárlót, akkor hosszútávon megszívják.
Én pl. biztos nem fogok semmit venni egy ilyen cégtől. Bár ez még nem rengeti meg az eladásaikat. De ha sokan gondolkoznak így...
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Amazon Kindle
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest