Hirdetés
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsik
csendes tag
Nyertem egy autót

ezt könnyü mondani. kiváncsi lennék rá, hogy 4-500 ezer forintot be mertél előre fizetni???
vagy olyan mázlid volt hogy 1-2 millió pontakl berántottak téged?mernél róla bövebben beszélni?
vagy elengedett a Vodafone tovább? kivétel voltál? -
Juhé
csendes tag
Sziasztok!
A játék nekem nem tűnik átverésnek, nyertem már egy autót. Viszont tény, hogy nem éri meg 1-2 sms-ben bízni, mert azzal igencsak esélytelenül indul az ember. Nem ok nélkül nyert múlt hét előtti héten vasárnap 2 autót egy emberke: legtöbb sms-sel sokkal nagyobb az esély sorsolt autóra is. -
Pl. feltöltőkártyásként nem tilt le addíg, míg van pénz a kártyádon...

Jól értem, h. el szeretnéd hozni a számod és/vagy másik szolgáltatónál vennél új számot a számlád kiegyenlítése nélkül?
Erről ne is ''álmodj''... Addíg, míg a Vodafone-nal nem rendezted tartozásod, nem vehetsz előfizetést a másik két szolgáltatónál sem -közös feketelista van a három szolgáltatónál... -
mazsik
csendes tag
Sziasztok!
Azért regisztráltam, hogy segitsek annak, aki küld SMS-t a játékba. Semmi értelme, szerintem nagy átverés. Nem hiszem ek, hogy sok ember van Magyarországon, aki 500ezer ft-ot vagy több pénzt előre lecsenget, s várja a sorsolást. Maximum, ugy , ahogy én csináltam. 5 éve előfizetője vagyok, /voltam/ a Vodafone-ak. Elkezdtem tolni az SMS-eket.
5,5milló pontig engedett, utána letiltott. Esélyt sem adott, hogy vasárnap tovább nyomjam, csak ha becsengetek 300 ezret, de akkor sem tudott volna már visszakötni, csak 24 óra alatt.
Hát ezzel esélyem sem volt
Kiváncsi lennék, aki elvitte, hogy csinált több pontot? Nem hiszem el, hogy kp-t mer valaki rizikózni. Vagy bizonyos embereket tovább engednek???
Utána már könnyü kicsengetni akár 1 millát is, ha nyersz egy kocsit. Hát én megyek át egy másik szolgáltatóhoz, a Vodafone meg pereskedjen. Nem hiszem, hogy sok esélye lenne, ugyanis a játékszabályzatban nem volt ilyen, hogy játék közben elveszi az esélyem.
Leirtam az esetem, tanuljatok belőle. Remélem a Vodafone jól leégette magát evvel a játékkal, s elveszt pár előfizetőt. -
Picicicus
aktív tag
ha jól láttam a mult vasárnap valaki megint 2 autót vitt el...

-
dya
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
hát én is erről beszéltem!!Tarnayrol!!nem végtad???!!
csak én egy napra számoltam,nem egy hétre!!! 
-
-
dya
csendes tag
ha valaki 400 000-ért küld smst akkor az durván 1600 db!
ha ezt egy nap alatt elküldöm akkor kb minden percre jutna legalább 1 sms!!
azárt ez komoly!! tehát akkor a napi autora nagy az esélyem!!és ha azt veszem hogy a 450. sms után mennyi pontot kapott valaki akkor mennyit kap az 1600.sms után ???!!!
akkor már a hetire is nagy az esélyem! vagyis már nem de mondjuk a játék elsö heténben az lett volna!!!
szoval én csak azt akartam ezzel mondani hogy nagy h....az aki ezt csinálja!! mert ugye biztos csak az ami el mult,na meg a halál!!szoval ha nem jönbe akkor -400 000 vagy még több!!a matematikusnak nagy mákja volt meg sok lóvélya!! nekünk biztos nem lenne!!! 
-
-
litabaci
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
450 db. Minden negyedik SMS-nél 100-al nőtt a bónuszpontok száma, az utolsó SMS-nél 16100 ponttal nőtt a pontjaim száma.
-
-
litabaci
csendes tag
Sajnos 1 328 000 ponttal nem én nyertem a hétvégi Corsát!
-
fecs
senior tag
Szerintetek van ertelme napi rendszeresseggel 4-5 SMS-t kuldeni? Nyerhetek ugy, vagy hagyjam a fenebe az egeszet?
-
Faget
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Értelek akkor szerinted életem folyamán minnél többet játszok lottón annál valószínűbb hogy nyerek? Kérlek ne kötözködj hanem fogd fel amit írtam. Attól mert itt vered a nyálad moderátorként, az agyadat is használhatnád, kocka...
-
-
dya
csendes tag
400 ezerböl több mint 6 milla!!
az öreg valoban matematikus?
akkor jol kiszámolta az esélyeit! 
-
Garee
csendes tag
Haverom a vodánál dolgozik!Mellette ülő csaj lesi a beküldött sms-ek összegét!Egy matematikus fószer 400.000Ft értékben küldött be sms-eket 1 héten keresztül!A vicc,hogy ennek köszönhetően 3 autót is elvitt!2-őt sorsoláson a 3.-at meg azért kapta,mert neki volt a legtöbb pontja hétvégére!Sztem elég jól jött ki a fazon a dologból!

-
fecs
senior tag
[link]
Szerintem erre az oldalra gondolt.
Vannak ott érdekes hozzászolasok
Pl egy srác 900 SMS-t küldött. 
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
dya
csendes tag
a nyertes forum a webnyeremény oldalon találhato ott van nagyon sok ilyen és ehez hasonlo forum !ami tégeg érdekel az nyertesek nevet viseli!

-
fagee
csendes tag
Szia dya!
Hol van ez a nyertesek forum? -
dya
csendes tag
én nem hiszem hogy kamu lenne!!
a nyertesek forumon van már nem egy auto nyertes,szerintem igaziak!!
az egyikkel emileztem is! 
peliscan!hogy döntöttél a játékrol?befektettél??
-
-
Faget
tag
előbb elküldtem az sms-t aztán olvastam a fórumot és most sajnálom azt a párszázast! 
Amúgy nem csodálkoznék ha bünti lenne a dologból a vodának. Én nem nagyon tudtam arról, hogy egy sms-sel nem vagyok ugyan olyan esélyes mint bárki, meg növelni kell + sms-kel a nyerési sanszot!. Olyan naiv vagyok!!
[Szerkesztve] -
kp78
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én sem hittem sosem ezekben a akciós nyerős dolgokban

-
-
KBear
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi Viktor,
a cikket nem olvastam, csak a hozzászólások egy részét, és ez alapján akkora szélhámos szívatásnak tűnik a történet, hogy kíváncsivá lettem téve.
Persze akkor már megkeresem a cikket is...
Üdv -
Az biztos, hogy nem veletlenul van az a jatekszabalyzatban, hogy a jatekban valo reszvetel ingyenes, a 200+AFA a ''tartalomszolgaltatas'' ellenerteke, gondolom igy bujnak ki vmennyire a szigoru felugyelet meg szabalyok alol.
Ennek ellenere nem hiszem, hogy kamuznanak, mert - bar ugyan ez a szabalyzatbol nem derul ki igazan egyertelmuen, de - ugy tunik, hogy minel tobb pontja van valakinek, annal nagyobb eselye van a nyeresre, marpedig Kalman kollega a jelek szerint nagyuzemben kuldte az SMS-eket (arra gondolnek, hogy valoszinuleg gepesitve). Raadasul ha csalni akarnanak, akkor azert nemileg kevesbe feltunoen is tehetnek. -
-
KBear
tag
Sziasztok,
milyen címen lehet ennek a játéknak a honlapját, szabályzatát megtalalni? -
kp78
veterán
Lehet, hogy kamu az egész? [link]

-
Picicicus
aktív tag
De miért a férfiak nyernek többször?

-
-
fagee
csendes tag
Elküldtem agy pár sms-t, és utána jött az sms, hogy ma van a szerencse napom, és a következő sms-em 30 pont aztán 50.70,90,110,130,150,170,190,210.....aztán a legvégén már 1 sms-ér 690 pontot(lett volna még több is, csak már lefogyot a pénz a kártyáról) kaptam igy jött össze a 9800 pont. Azért biztam benne, hogy hátha elég a vasárnapi autóra, ha már aznap nem nyertem. Ez kb. 40 sms volt.
-
PeliScan
addikt
Én sem vagyok Kálmánra mérges, sőt imponáló a hideg racionalitás ahogy átgondolta. Kár hogy nem vagyok ilyen bátor. Talán majd 44 évesen, négy gyerekkel én is ebbe fogom beleölni a fölös időmet-pénzemet.

12500 feltöltővel hogy sikerült 9800 pontot összehozni? 980x240= ~235.000 Ft!
Tudom hogy vannak bónuszok, meg effélék, de ennyi? -
fagee
csendes tag
Én is azt mondom, hogy amig nem tudni, hogy a vasárnapi autókat mennyi sms-el nyerik, addig semmi esély. Én elnyomtam egy 12500-as feltöltökártyát volt 9800 pontom, és én azt hittem, hogy ez elég lesz a vasárnapi tuti autóhoz. Aztán mikor megláttam, hogy Tarnay Kálmán már 3 db autót nyert rájöttem, hogy nagyon kevés. Szerintem több száz ezer forintal játszik. Viszont nagyon jó befektetés. Ha csak 2 millióért adná el az autókat akkor már van 6 millió ft-ja. És ez csak a Tarnay Kálmán névre regisztrálva. Szerintem jól csinálja. Ha tehetném én is játszanék százezreket.
-
reewer
aktív tag
Basszus aszittem ingyen van
Csódálkoztam is ,deküldtem 2 SMS-t
Basszus ez hany sör ? -
PeliScan
addikt
Új info:
kint van egy nyertes már feb. 11.re. Pato Pal néven. Ugy ezt csak a legtöbb ponttal rendelkező lehet, hisz a rendes nyertest csak ma 10kor sorsolják.
Pato Pal meg nem egy rendes név, tehát új regisztráció, hisz az elején senki nem tudja mi a túró ez, és hülye módon a saját nevét adja meg.
Saccomra: Tarnay Kálmán +1 ótó. -
PeliScan
addikt
Tippem szerint Tarnay Kálmán simán el fog vinni legalább 15 autót. Ugyanis a pontok halmozódnak, ha nyert pl a múlt vasárnap legmagasabb ponttal autót, azok is megmaradnak, tehát jó esélye van a hét többi napján is nyerni.
Viszont sose fogjuk megtudni, hogy ténylegesen hány autót visz el, mert ha egy pici esze van, akkor ezzel a névvel (Tarnay Kálmán) már csak napi egy sms-t küld, a többi befektetni való pénzét egy másik telszámról, másik névvel küldi be, amivel újra megnyerheti a vasárnapi autót, és aztán ugyanúgy részt vesz a rendes sorsolásban is. A nyerési esélye így ugyanaz, mintha a Tarnay Kálmán névvel tolná továbbra is az sms-eket, kivéve, hogy vasárnapi autót is kaphat még.
Én asszem fogok vmi tetemesebb összeget beleölni, aztán meglátjuk mire jutunk. :] Jó kis infóval szolgálna, ha sikerülne kideríteni hogy mely országokban csinált már ilyet a Voda. Abból gondolom hogy csinált effélét, mert a kapcsolódó TV-szpot szinkronizált, gondolom vmelyik másik országból egy az egyben átvették. -
-
detri
aktív tag
Kár ezen vitatkozni, nyilván sok mindenben igazad van, kb. esélytelen az ember. Mint általában a szerencsejátékokon. Persze itt sokkal kisebb a nyeremény, de kb annyival nagyobb is az esélyed.
Én nem azért válaszoltam, mert ezt vitatom, hanem azért mert azt írtad, hogy bedőlnek az emberek az ''SMS-es szarságoknak''. És én EZT nem tartom annak. SMS szerencsejáték, és én elhiszem, hogy rendes felügyelettel.
Bánatomban vettem 2db 6-os lottót. Na ez a tuti, hogy pénzkidobás.
üdv,
d. -
Picicicus
aktív tag
Hihetetlen!
ha tudnám hogy esélyem is van elene küldeném az SMSeket...de igy???
beleölnék tizezreket és semmi.... -
dya
csendes tag
gyerekek ez azért nagyon durva!!!!!!!!!

a pali nagyon mázlista ,vagy tud valamit amit mi nem!!
-
Az a csavo csak azert tud nyerni, mert egyreszt hatalmas penzeket invesztal bele, masreszt meg mert egyedul o csinalja ezt. Ha ket-harom masik versenyzo is raallna hasonlo taktikara, akkor ott mar hatalmas bukasok lennenek. (Vagy lehet, hogy vannak is, csak nem latjuk.)
A lotto meg nemileg mas, egyreszt, ott jobban megbizok a felugyeletben, masreszt meg azert mas 150 Ft-ot belefeccolni, mint par ezret (mondjuk arrol is megvan a velemenyem, aki sulyos penzeket kolt lottoszelvenyre), meg azert a nyeremeny is mas (ubergazdagsag vs alsokategorias kisauto). -
detri
aktív tag
Lottót is vesznek 50 éve százezrek. Nem hiszem, hogy ez átvágás lenne. Ezt bizonyítja az is, hogy u.az az ember másfél héten belül a 3. autót nyeri. Ő valószínűleg nem értene egyet veled, hogy SMS szarság...
Más kérdés, hogy én a tegnapi próbálkozásaim miatt jelen pillanatban egyetértek. :) -
detri
aktív tag
Nincs mit kérdezni ezen, a csávó tolja az SMSeket, és nyer. Csak a vasárnapi nyertes nem nyerhet többször.
-
-
detri
aktív tag
Tegnap én is ellőttem egy rakás SMSt, elcsesztem vagy 4E Ft-ot. Persze gondoltam, hogy ezzel is kevés vagyok, nem én nyerek, de gondoltam hátha, nagyobb esélyem van, mint a lottón.
Szóval annyira nem is estem volna kétségbe, ha csak simán nem nyerek, de ma harmadszorra nyert u. az a csávó... Ez azért elég bosszantó. -
dya
csendes tag

-
dya
csendes tag
remélem ma egy nő nyer!!!!!!

mert ha nem akkor
-
dya
csendes tag
Kinek mennyi pontja van a 70 nap 70 auto játékban!!nekem ku.... sok van de van akinek még több!! kiváncsi lennék mennyivel vitte el a corsát!!!

-
sgery
őstag
minden sms csak aznapra érvényes, másnap újjat kell küldeni...
érekes amúgy ez aki 2x nyert mert csak 1x lehet nyerni, utána már nem sorsolhatnak ki. fura:/ -
-
Picicicus
aktív tag
Valaki nagyon mázlista volt,hogy két autót is nyert!
-
Jesszusom, ilyen SMS-es szarsagokkal meg mindig be lehet szopatni a nepeket?...
-
schimi
csendes tag
-
Picicicus
aktív tag
Én is elküldtem egy smst,de autóskártya sehol,csak sikeres regisztráció meg ilyesmi..most akkor hol is van az a bizonyos kártya?
-
sgery
őstag
hát nem én nyertem
pedig volt 560pontom
a válaszsms nem kerül pénzbe, csak amit te küldesz -
DigitXT
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
viszont arról nem ír, h. kapott volna válasz SMS-eket
Pedig küldtek vagy kettőt, de remélem azért nem kell fizetni (azt ők küldték).
-
-
e-biza
őstag
Hogy egy kis pesszimista hozzáállás is legyen
Szoval hol van itt a buktato? Elküldök egy sms-t a 1770-re, 240 ft + tréfáért, utána nem küldözgetnek nekem naponta 10db sms-t 240ft/db -ért ugye? Én igy vettem ki a szabáélyzatbol, de azért fő a biztonság. -
DigitXT
félisten
Az autóskártya elég gagyi (még az igazinál is csirkébb), de a Corsa tetszik.

-
milanscs
aktív tag
Hát ez nem rossz!
De én csak egyet küldtem el...
Többet nem hiszem,hogy fogok... bár ki tudja...
-
-
Tehát akár egy SMS-sel is lehet játszani? Lehet. ''elszórok'' néhányat, hátha...

-
sgery
őstag
a legtöbb pontért kapok egy kocsit. szerintetek meddig megy az aki a legtöbbet küldi? küldök 1000sms-t akkor lesz min 10.000pontom és 280.000Ft-omba fájt, de igen valószinü hogy én kapom a kocsit. és ha nem?
nem néznék szemet egy 280e-res számlával.
na azért küldtem párat, még alig játszanak, sehol nincs kint hirként, még a voda oldalán se, és még nem reklámozzák, csak ti tudtok róla, egész nagy az esély
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Yettel topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Spellforce 3
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagy adag kell hozzá szerencséből, nem elég ''csak'' a sok sms. Két legtöbb sms-es nyertes is van, aki sorsoláson nem nyert ( még ) 

Erről ne is ''álmodj''... Addíg, míg a Vodafone-nal nem rendezted tartozásod, nem vehetsz előfizetést a másik két szolgáltatónál sem -közös feketelista van a három szolgáltatónál...

ha ezt egy nap alatt elküldöm akkor kb minden percre jutna legalább 1 sms!! 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de ezzel mindenki igy van!

Pl egy srác 900 SMS-t küldött.