70+10 autót sorsol ki a Vodafone

Január 29-én indul és 70 napon át, április 8-ig tart a Vodafone új promóciós játéka, amelyben naponta egy-egy Opel Corsa Essentia 1.0 típusú autót sorsolnak ki. A játékra a Vodafone számlás illetve kártyás ügyfelei egyaránt regisztrálhatnak.

A szolgáltató a promóciós játékkal az értéknövelt szolgáltatások igénybevételét, illetve a tartalomvásárlást igyekszik népszerűsíteni. A mai napon induló program keretében minden ügyfél a 1770-es emelt díjas számra küldött, tetszőleges tartalmú SMS-sel autós tartalomszolgáltatást, ún. autóskártyát vásárolhat. Ezek a kártyák az interneten, a www.70auto.hu oldalon férhetőek hozzá, minden autóhoz kép, műszaki információ és leírás tartozik.


A nyeremény

A tartalomszolgáltatás mellé kapcsolódik egy játék, amelynek lényege, hogy minden ügyfél, aki autóskártyát vásárol, majd a nevét tartalmazó díjmentes SMS elküldésével regisztrál, részt vehet a naponta megrendezésre kerülő sorsoláson. Minden autóskártya-vásárlás tovább növeli a játékos részvételi pontjait, és ezáltal nyerési esélyét a napi sorsoláson. 70 napon át, minden nap 10 órakor közjegyző jelenlétében sorsolnak ki egy-egy új Opel Corsa gépkocsit. A napi sorsolás azok közt zajlik, akik előző nap legalább egy autóskártyát vásároltak. A sorsoláson a játékosok az összes addig gyűjtött részvételi pontjaikkal vesznek részt. Sőt, minden vasárnap a legtöbb részvételi ponttal rendelkező játékos – sorsolás nélkül - egy Opel Corsa boldog tulajdonosa lehet. Az extra, sorsolás nélküli ajándékot azonban ugyanaz a játékos csak egyszer viheti el.

A promócióról részletesebb információ a játék honlapján, a www.70auto.hu oldalon olvasható.

Azóta történt

  • Valentin nap a Live!-on is

    Alkalmi csengőhangok, elküldhető üdvözlőlapok, képek, versrészletek, idézetek, virágküldő szolgáltatás és a Vodafone tartalomszolgáltató partnereinek meglepetései várják a felhasználókat.

  • Autóskártya a Vodafone kínálatában

    Az Autóskártya szolgáltatás lehetővé teszi az autóba épített telefon és a mobiltelefon összehangolt működését, így megkönnyíti azok együttes használatát.

  • Rengeteg Valentin-napi SMS

    Valentin-nap a Vodafone mobilforgalmában.

Előzmények

Hirdetés