- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Aktív témák
-
polika
senior tag
szerintem egyáltalán nem habókosak, igazából én is nagyon szeretnék egy ilyen jó kis EPIA-s rendszert összeállítani ami mikro faktor, passzív hűtés zajtalan, kiváló lenne otthonra mint tv néző, internet böngésző, wordben irogatni stb nem hallanád hogy akármiféle venti is megy, persze az ember egy idő után hozzászokik hogy zúg de ISZONYÚAN más érzés az amikor semmi hangja nincs a cuccnak, egy baj van csak hogy nem tudom mi a szarért kerül 20 rugóba egy EPIA-hoz a picike kis ház :(((
ha nem kerülne ennyibe már rég vettem volna egy ilyen komplett összeintegrált cuccost ami 34eft-ért!!! tartalmaz mindent ami kell hálókaresz, 64megás videokaresz, integrált 5.1 hang és 1 vagy 2 pci slot (amibe bedughatnám a kábeltvs modemet és aztán az albiba ez lehetne a csöndes kis fogyasztású rúter gép)
de remélem hogy a trend változni fog és ha már van elég számolási teljesítmény egy ilyen rendszerben akkor egyre több igényes ember akar majd ilyet (akár előre összeállított formában is TV szobába multimédia centerként) és talán még több választék lesz ebből is és elterjedtebben lehet majd kapni.
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest