Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Szia! Írtam már itt is a t-mobilos topicba, de lehet a 1430on is beszéltünk. Midnenesetre igencska a bögyömben maradt , mivel teljesen azt éreztem, hogy nagy ívből le vagyok csinálva az ügyfélszolg részéről, és hiába mutogatom a t-s ügyfélpontokon is a szerződésem, elhajtanak melegebb éghajlatra. Rám bízzák, hogy oldjam meg, amit ők rontottak el. Szóval nonszensz. Aztán itt volt az autópályamatricás/mobillottós dolog is.
My T-Mobile-ba, akkor minden belépéskor a nyitólapon kiírja az aktuális és az előző havi lezárt egyenlegedet teljesen ingyen!
No végre egy jű hír, szuper
AAAKEEE az csak dominosoknak működik. Nekem nem.
Ugyanakkor való igaz, hogy ha egy Pannonos feltöltőkártyás (6 évig voltam ilyen, tudom miről van szó) lekérdi az egyenlegét, az 30 Ft. A PannOnline-on pedig sosem volt elég friss az adat
Ez nem egészen igaz. Ha 172en kérdi le az egyenleget , az 30Ft, ha wapon, akkor az adatkapcsolat díjja (szinte ingyen), ha Pannonlineon , akkor meg ugye az internetelőfizetési díjban benne van (szinte ingyen).
Emmellett emlékeim szerint az előző napi egyenleg van rajta, előfizusaknál tuti, prepaidnél nem tudom.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest