- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Valahol nem értesz. Nem avval van gondom hogy fejlödünk, hanem avval hogy ezt HOGY tesszük és minek az árán! Tehát legyen egy telefonban digigép meg mp3 meg ezermillió dolog az nem baj, csak legyen EMBERI méretü. Épp ezért tetszik a K750i/W800i páros és a 6230i, ezekben valahol sinen vannak a dolgok de néha ezek az elképesztö marhaságok mint ez a Moto vagy N90 megrémíszt, és megijedek hogy ''csak ne ebbe az irányba tovább''.
Nem, nem okoz gondot a súly mivel egy 9500-ás Nokiám van, de én azt aktatáskában hordom, a zsebemben pedig ott figyel a 6230i, tehát aki megteheti megoldja ilyen módon mint én, csak sokan ezt nem tehetik meg.
Mellesleg 185 magas és 90 Kg vagyok, szabadidömben hobbi szinten a kick-box-al foglalkozom, tehát azt hiszem egy telefonnal azért elbírok
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest