- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Jim Tonic #71 üzenetére
Azt gari időn belül kicserélik, ha nem fűt vagy szétégeti a sej-hajod, kigyullad.
De azt észreveszed-e ha a fűtő betét 10 Ohm helyet 8 vagy 12Ohm-os? Nem! Mert a termosztát leállítja a fűtést ha elérte az általad beállított hőfokot, és pontosan ugyan olyan hőérzetet ad mint bármelyik másik.Utálom az autóval kapcsolatos hasonlatokat, nem tudom mi köze van a TSX-hez
Nem akarom védeni a gyártót, de még mindig nem értem, honnan tudod megállapítani azt, hogy a "TSX-ük" előnyt jelentett volna, ha még nem láttad vele és nélküle is futni XYZ alkalmazást?
(#112) mzso: de volt, megállt a gép ébresztésnél, ha az usb3-as eszközön nyitva volt valami elalvás alatt.
-
antikomcsi
veterán
válasz
Jim Tonic #73 üzenetére
A tiltsuk le az első lépés, de amúgy korai még pálcát törni a fejük felett. A múltkor is volt valami bibi náluk, azt is korrekten kezelték. Engem totál nem érint a dolog, de ha eladnám az AMD-t és Intelt szeretnék helyette, nem hiszem, hogy ez a dolog gátolna meg a cserében.
Azt is megértem, amit Te mondasz, de egyelőre ez van, ezt kell szeretnünk, illetve annak, akit érint.
(#74) HussarF
Írd be a keresőbe azt a procit, amit meg szeretnél nézni. Nem listázás ugyan, de a semminél jobb.
-
SirCsimbók
tag
-
antikomcsi
veterán
válasz
Jim Tonic #64 üzenetére
Akkor Neked nem kell, hogy emiatt fájjon a fejed, mert abba eleve nem is volt TSX támogatás.
Egyébként a 4670K és 4770K-ban sincs ilyen, és ezekből is elég sok van itt a fórumozók közt is.
(#70) HussarF
A Te procidban sem volt meg ez a támogatás már vásárláskor sem. Eleve úgy vetted, hogy nem tudja a TSX-et.
-
válasz
Jim Tonic #64 üzenetére
szvsz bőven elképzelhető, hogy a reklamálóknál az intel lead egy kicsit az árréséből a következő megrendelésnél, és akkor mindenki jól járt. tekintve, hogy a feature új, és kísérleti technológiák vannak csak rá (már amennyiben vannak), nagyon nem lehet ezzel kiesett haszonról sem beszélni, szóval jól jár mindenki.
-
törölt tag
válasz
Jim Tonic #55 üzenetére
Ha a mikrokód frissítés után nem vét hibát a processzor -jogalap híján- nem fogják kicserélni/pénzt visszafizetni.
Ha vettél volna 64db xeon procit és azon adatbázist szűrözgetsz nap mint nap, és 20%-al csökken a teljesítmény a mikrokód frissítés után, és ettől a vállalat bevétele csökken akkor már lehet számítani kártérítésre, de cserére biztos nem!
-
válasz
Jim Tonic #60 üzenetére
Azon buktam ki, hogy vissza akarjak vinni, hogy ez nem oke igy, es hogy karterites...
Ahhoz bizonyitani kellene, hogy te ezt a cuccot csakis emiatt a fjucsor miatt vetted, es anyagi kar er amiatt, hogy nem tudod igy hasznalni...
Ujabb generaciora emiatt garban biztos nem cserelik, leven az sem tudja. Ugyhogy a verpistik leulhetnek.
Lovas peldanal maradva, visszaviheted, hogy csale a fule, kapni fogsz egy minden tekintetben jobb, szebb lovat, szinten csale fullel
ertelme sok lenne.
-
válasz
Jim Tonic #55 üzenetére
Mivel a broadwellben is hibas lesz, ezzel az indokkal szerintem nem cserelik... foleg nem 23 honap utan...
Kreativitas, az van...
A lonak a laba olyan, mint az i7 egyik magja. Ha szar, visszaviheted...
De ez a funkcio olyan, mintha a lonak a fulei csalek lennenek. Szepsegversenyre nem viheted, de funkcionalitasban eddig sem, es ezutan sem zavar senkit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Xbox Ultimate előfizetések
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest