- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Gondolhatod, hogy nekiállok emiatt átlagolni cirka 1xx eredményt, főleg különböző hardverkörnyezetek mellett
Fudzilla\Guru3D amúgy rosszabb..
CB.de kábé olyan, mint a Ph4, csak kicsit komolyabban tolják. Még alig voltak QX9650 revjúk mikor ők már 4GHzen járatottal teszteltek..
-
Speed®
titán
-
Speed®
titán
Én tudom mit/hol láttam és az nem ezt mutatta.
De nem a Crysis a lényeg, átlag teljesítmény.
1280x1024/1440x900 AAval (amire ez a kari való) 5-6% a lemaradása. Ha ez árban is jelentkezne, nem lenne semmi gondom vele, amúgy szimpatikus, inkább mint egy 4670 (az sem rossz, de nekem nem lenne előrelépés). Persze "ha már homár" elven a 4850 jönne be igazán, de a jelenleg 40k felé tartó árán kihagyós.
25ért akarok 4830at, most! -
Speed®
titán
HWmask van tudtommal, vagy vágás, szoftveresen esélytelen, sajnos.
Ez még nem is lenne baj, az sokkal inkább, hogy árban rosszul van pozícionálva (legalábbis az itthon elérhető egyik típus biztosan). 30 felett a kutya sem fogja megvenni, mert az ennél olcsóbb 8/9800GTk elverik. 25 körül lenne kelendő, de azt győzzük kivárni..inkább tartják 30+on, a 4850eket meg felnyomják 40re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest