Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Látom Rudi nagyon fotogén voltál
bearanyozta a napot
---
Ezt a "ne vegyél kétmagost, mert már mindjárt van négymagos is!!4négy!" dolgot marhára nem értem. Nálam arra van a tábla, ha már minden szgépet kikapcsoltam, s a mobilnál valamivel kényelmesebb eszköz kéne: indulás előtt gyorsan megnézni vagy bepötyögni még egy emailt, megnézni egy címet, útvonalat, időjárást, esetleg este ágyban fekve olvasni vagy megnézni egy filmet. Erre még egy egymagos is elég. Játékoknál is inkább csak a fizetősök használnak ki egynél több magot. Dolgozni pedig (még lájtosan is: office, email) egy ilyennel halál, de nem a magok száma, hanem az input perifériák hiánya miatt.
Úgyhogy én már egy 2magosat is bőven elégnek tartanék.
Persze ez csak egy szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest