- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
clypsa
csendes tag
Sziasztok! Nagyon úgy néz ki h én is lemaradtam a kulcsszerzésről:S Ha valaki megtudna szánni egy kulcsal azt nagyon megköszönném. Remélem valaki ki tud segíteni. Előre is köszönöm és ezer hálám.
mikeswc@freemail.hu -
Inv1sus
addikt
Nem akartok csapatba játszani véletlen? Szeretnék magyarokkal játszani, akikkel lehet dumálni közben. Inv1sus néven vagyok regelve, vegyetek fel.
-
balcsy
aktív tag
Nah kértem is egyet.Köszi
-
D4v3
őstag
Elindult az open béta!
http://beta.heroesofnewerth.com/ -
tikshow
addikt
csütörtök hajnaltól(10.04.01 - hehe, bolondok napja) open beta stádiumba kerül a játék
-
Inv1sus
addikt
Sziasztok! Nekem is kellene béta kulcs. Nagyon hálás lennék érte. Ha tudtok adni, légyszíves írjatok rám. köszi!
-
felyx
csendes tag
Van egy hasonló játék amelyet a kivált DotA készítői csinálgatnak többek között, és tök ingyenes. Itt van róla a forum post-om: [link]
Ettől függetlenül én is kipróbálnám Heroes Of Newerth-et ha lenne beta kulcsom, de nincs :S Ha valaki tud küldeni akkor dobjon egy privit prettyplease
-
_IDEG_
csendes tag
Sziasztok én már hetek óta üldözöm ezt a cd-keyt valaki szerezzen nekem kérem!!! Meg is vehetem, valaki jelezzen vissza ha tud valamit kösz. "milegyen@gmail.hu"
-
Class
csendes tag
Van esetleg valakinek egy béta kulcsa? ...nagyon örülnék egynek!
(class[at]freemail.hu) ...köszönöm előre!
-
Haart
addikt
Mikor lesz a játékból végleges verzió? Már várom. Nagyon unbalanced herok vannak még. Csiszolni kell durván.
-
D4v3
őstag
Ingyenreg a bétára még 10 óráig!
[link] -
muratitw
csendes tag
hali!
ha valaki esetleg tudna küldeni egy BETA key-t annak nagyon tudnék örülni, szóval ha van valakinek felesleges muratifromkf@gmail.com.
köszi!
-
D4v3
őstag
Holnap elvileg itt lesz kulcsosztás: http://hon-keys.net/
De ha mégsem, akkor 1-2 hét is open beta lesz a játék. -
tybekk
csendes tag
Hello!
Ha lehet akkor én is kérnék beta key-t a tybekk89@citromail.hu e-mail címre.
Nagyon megköszönném! -
denghez
csendes tag
nekm is jól jönne egy kulcs fawkan @ gmail . com
-
D4v3
őstag
http://www.heroesofnewerth.com/huv8y3aw/open_create_account.php
Regeljetek amíg tudtok, sajnos csak most vettem észre a linket. -
csabalia
csendes tag
válasz
Szandra0128 #40 üzenetére
akinek kell account a hereos of newerthre az irjon ide csabalia1@azet.sk 2010-jan-31 9:00ig
-
Brasher
csendes tag
ahogy jobban olvasgattam a commenteket nemvaloszinu hogy lessz itt betakulcs :Smarad a várakozás
-
Sylo
tag
ehez a jó game hez jó lenne nekem is egy kulcs
-
Brasher
csendes tag
Hamár hamár akkor irok énis hátha hátha Dave belenyul a varázscilinderébe és előbűvészkedik egy béta kulcsot
brash21@hotmail.com vagy esetleg bárki más akinek van bűvész tudománya
azt nem tudjatok hogy mikor lehet majd normalba regelni/megvenni vagy jatszani vele kulcsok nélkül ? mert olvastam h karácsonyi akcio gif es baromság h 20 pezóért rendelhetek beta accot na de azt azert csak nem beta acc meg még venni is meg azt is sasoltam h januar 1 re kinyitották a reget de sajna arrol is lecsusztam szal a lényeg mailemre dobjatok ha tudtok vagy kulcsot vagy okos infot arrol hogy mikor lessz a mi és hogyan a mihogy
szal értitek
előre is köszi
brash21@hotmail.com
Brash
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
En is beallnek a betakulcs kerok soraba
Nagyon szepen koszonom elore is!
(ocsisajt@antiszoc.hu)
-
mOrt3n
csendes tag
sziasztok.szeretnék kérni énis egy béta kulcsot erre a cimre lord_of_d@freemail.hu .előre is köszönöm szépen.
-
kolby1967
csendes tag
nekem kéne béta kulcs erre az e-mail cimre : lenardoliver@t-online.hu
aki tudna küldeni annak nagyon megköszönném
-
RayNor87
csendes tag
sziasztok, vki tudna nekem is küldeni beta key-t??
Sok ismim játszik vele és szeretnék én is velük játszania malnasmacko@hotmail.com-ra kérném a meghívót
előre is köszönöm -
D4v3
őstag
Elindult az open béta!
Regisztrálni itt lehet: [link] -
ProDy94
csendes tag
Hello
Küldjön valaki 1 BETA key-t légyszives :S agyon szeretném kiprobálni a játékot...
Elöre is köszi -
D4v3
őstag
Ment mindenkinek, aki eddig kért. Több nincs!
-
Albi88HUN
csendes tag
Helló, tudnál nekem is küldeni egy beta key?
Email címem: boc88891209@freemail.huÖrök hálám
Albi
-
csabalia
csendes tag
nekem is kene egy kulcs koszi csabalia1@azet.sk
-
D4v3
őstag
Nekem van 5db beta kulcsom, akit érdekel írjon!
-
daviddavidd
csendes tag
hello nekemis kene 1 kulcs ha megoldhato
-
Sumiii
csendes tag
Ha megkérhetek rá vki akko szerezzen nekem is egy beta kulcsot nagyon hálás lennék neki érte mert én nem találok sehol angol tudásom gyenge ameik oldal van az meg nem müködik
e-mail em sumi66695@citromail.hu
kössz előre is : Sumiii -
agrab
csendes tag
Hali! Ha tudna valaki küldeni egy Beta Key-t azt nagyon értékelném. Mert ki szeretném próbálni a gamet. Remélem jó kis játék....
Előre is köszi.e-mail : vecseipeti@gmail.hu
-
Papesz1
csendes tag
Csummesz!
Kaphatnék egy HoN beta kulcsot pls?
Összes haverom HoN-ozik és nincs kivel tolni DotA-t.
Előre is kösz!!! E-amil: papeszhu@freemail.hu -
Petike168
aktív tag
Sziasztok! Van 2 beta kulcsom! Mivel sokan kértétek, ezért azoknak küldeném, akik először visszajeleznek, hogy igényük van rá!
-
kill-o-matic
csendes tag
-
Pusztan
csendes tag
Sziasztok! Én is szeretnék egy beta kulcsot a Heroes of newerth-hez.Régóta játszom már DotA-val,és kváncsi vagyok ez milyen lett.vencelster@gmail.com cimre kérném.Előre is köszi
-
Blazze
csendes tag
Sziasztok!Ha még megoldható én is szeretnék egy Béta kulcsot Heroes of Newerth-höz.Elöre is köszönöm annak aki küld majd nekem kulcsot.
hori-vori@freemail.hu címre várom -
Kassh
csendes tag
Hali
ha valakinek akad egy fölös kulcsa és elküldené nekem hálás lennék( kassh7@gmail.com )
köszike
Kassh -
Szandra0128
csendes tag
Sziasztok már lassan 5 órája kutatok egy "heroes of newerth beta key" után, de sehol nem találok az istenek se
Látom itt néhányak kértek és kaptak is, gondoltam én megpróbálok kérni egyet.
Szóval ha akadna egy fölös az email címem:darkmitsuhide@freemail.hu
-
Lindross
csendes tag
hali ha van vkinek fölös kulcsa küldjön plz. dsoli@freemail.hu -ra elöre is kösz
-
Olandin
csendes tag
Sziasztok!Szeretnék én is béta kulcsot a Heroes of Newerth-hez.Persze ha még megoldható
biga28@citromail.hu , gabi2823@freemail.hu-ra.Elöre is köszönöm annak aki küld majd nekem kulcsot
-
Ragacska
tag
Én is szeretnék béta kulcsot vagy accot pls pls pls
-
Pekkk
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek nincs egy fölös kulcsa vagy megunta és nem használja az accountját?
Nagyon ki szeretném próbálni és megköszönném a lehetőséget!Üdv: Pekkk
-
törölt tag
vááááááááááááááááá
kulcsot pls!!!
nagy dota függő vagyok, és ma mesélt róla dotás haver, és azóta ezen kattogok.
előre is thx -
dvd_R+
őstag
sziasztok valaki tudna segiteni honnan tudok béta kulcsot szerezni ?
-
D4v3
őstag
Hi!
Nekem ugyan már van acc-om, de két régi dotás haverom is jönne játszani, nekik viszont nem tudok szerezni sehonnét. Ha esetleg valaki tudna küldeni 1-2 kulcsot, azt megköszönnénk -
w1nNeR
csendes tag
Sziasztok!
Már 1-2 hete probálok béta kulcsot szerezni. de eddig nem sikerült. Aki tudna nekem küldeni azt nagyon megköszönném!
Emailom : winner1337@freemail.hu
-
Hogen
tag
akinek beta kulcs kell E-mail nekem hogen@citromail.hu
-
kolbilol
csendes tag
Sziasztok !
2-3 éve játszok dotával és a minap hallottam erről a játékról. Nagyon szeretném kipróbálni ezt is. Ha esetleg még valaki rendelkezik egy meghivóval és eltudná küldeni nekem azt nagyon megköszönném.
Előre is köszi !
(kjolbee@hotmail.com)
-
-
Hogen
tag
De ha eggy accountot tudnátok adni az is jó lenne...
-
Hogen
tag
Sziasztok én kb 2 éve DotA zok és nagyo nszeretem nagyon szeretném ezt is kipróbálni de egyszerűen a link rossz és nem tudok bétekulcsot szerezni akinek jó a link szerezne nekem 1 beta keyt és elküldené e-mailben vagy msn re felvenne
hogen@citromail.hu aki elküldené hálásan megköszönném előre is köszönöm sziasztok szép napot.
-
Hogen
tag
Ja meg azt is elküldené valaki hogy honnan tudom elszedni a gamet windowsra mert csak linuxra találom
-
Hogen
tag
Sziasztok én kb 2 éve DotA zok és nagyo nszeretem nagyon szeretném ezt is kipróbálni de egyszerűen a link rossz és nem tudok bétekulcsot szerezni akinek jó a link szerezne nekem 1 beta keyt és elküldené e-mailben vagy msn re felvenne
hogen@citromail.hu aki elküldené hálásan megköszönném előre is köszönöm sziasztok szép napot.
-
Paranoiac
csendes tag
Én is lecsúsztam róla... 3 éve dotázom, havernál láttam meg ezt az újfajta elképzelést... és nagyon megtetszett. Ha valaki tudna nekem küldeni egy bétakulcsot, annak nagyon nagyon hálás lennék!
Előre is köszönöm
(laszlo.gyorffi@gmail.com)
-
D4v3
őstag
Én is kérnék egyet, ha esetleg akad még valakinél egy felesleges meghívó
-
sulugy
csendes tag
Üdv mindenki !
Azt hiszem én is abba a körbe tartozom, aki nem kelt fel elég korán.
Ha valaki béta-kulcshoz tud juttatni engem is, kérem tegye meg...Köszönettel: Sulugy
-
the_fury
csendes tag
Sziasztok!
A minap találtam rá erre a játékra, nagyon megtetszett mivel nagy DOTA fan vagyok, csak sajnos mire a béta kulcsokhoz jutottam a fent írt linkeken,m ár mind elfogytak.
Valaki lenne olyan jószívű, hogy küldd nekem egy béta kulcsot? Nagyon szerentném kipróbálni. Valami meghívás lehetőségét is olvastam, de nem értettem pontosan mit takar.
Előre is köszönöm.
~fury
-
Hunti-
csendes tag
Hello nagyon-nagyon szépen kérek valaki küldjön nekem egy kulcsot amivel játszani tudnék
Vagy ha valaki nem játszik a felhasználoján és úgy van neki az se baj csak szeretnék vele játszani
Nagyon hálás lennék érte. Előre is köszi
-
Milk@
csendes tag
Én inkább dotázom, nekem egyáltalán nem jött be a HoN. A balance-ról annyit, hogy még nagyon béta fázis van, gyakorlatilag még készül a game, én részemről örültem, hogy van játékélmény, ellentétben sok kész gamevel...
-
ígyvanferi
addikt
Ami egyelőre nagyon zavar, hogy a hősök belevesznek a háttérbe, a földbe. Sokat még a creepektől sem tudok hirtelen elkülöníteni. És van néhány erősen nerfelhető...
-
ígyvanferi
addikt
Na, azóta nem is játszottam, így fel sem vettelek még. Bobi a nevem ott.
Sand King az egyik kedvencem, arra kíváncsi vagyok. Az a baj, hogy hősválasztásra nincs túl sok idő, így csak kevés hőst tudtam beazonosítani. A Scout az vagány, viszont a Juggernautnak megfelelőn szerintem kéne picit nerfelni, eddig mindig uralták a játékot.
Mindjárt játszom is egyet.
-
Boorgi
csendes tag
válasz
ígyvanferi #8 üzenetére
milyen néven futsz?
egyébként a warcraft 3 korlátosságai miatt, én remélem hogy a HON népszerűbb lesz, hiszen sok bosszúságtol megóvhatjuk magunkat.
most új paccsba beleraktak egy új hőst, gyakorlatilag a sand kinget.amúgy már most is vannak benne saját kreációk, pl scout. kicsit ilyen gondar sniper mix.
-
Milk@
csendes tag
Sziasztok!
Most találtam a topicot, és gondoltam adok nektek némi info-t.A forrásom: savage 1-en(s2games 1. játéka) dolgozom én is, nem az s2games alkalmazásában, egy az s2games-el együtt müködö, "hobbi fejlesztö csapatban" (www.newerth.com), igy megkapjuk az infokat a projectekröl.
1, a játék nem lesz ingyenes. (ez igy volt a savage 1-2 esetében is, majd az árak csökkenése után, ingyenessé váltak, remélhetöleg a HoN sem lesz kivétel, bár tény, hogy kivételesen jo marketinget csináltak a készitök.)
2, béta kulcsok: ha regisztráltál idönként kapsz te is (http://beta.heroesofnewerth.com/invite.php)
ezen kivül a http://www.newerth.com/smf/index.php/topic,7442.1980.html -on is kérhettek, nem garantálom, hogy lesz is, de szerintem mi osztottuk ki eddig a legtöbbet.3, a játék tényleg szinte egy dota másolat, ez engem zavar is, de az s2games állitja, hogy ha feldolgozták a hösöket/itemeket, amiket akartak, elkezdik beépiteni a saját kreáciokat is.
Üdv.: Milka -
szilva01
őstag
válasz
ígyvanferi #1 üzenetére
Én is remélem, hogy a DotAnépszerűbb marad
-
ígyvanferi
addikt
Az tudható, hogy meddig tart a béta fázis?
Játszottam vele egy meccset. Megmondom őszintén, az előítéletem ellenére tetszik, mert elég sok apróságban jobbnak tűnik a DotA-nál. Gondolom a DNA miatt ezeket nem részletezhetem. Próbálkozom még majd vele. Boorgi, téged pedig felveszlek friendslistbe.
-
Boorgi
csendes tag
válasz
ígyvanferi #6 üzenetére
hja hogy illene hozzáoszlásokban is?
bocsi
-
Boorgi
csendes tag
szerintem biztos hogy nem. már nem emlékszem pontosan hogy hol, igaz nem is volt hivatalos forrás, de mintha 30 dollár egyszeri kifizetendőt terveznének a készítők
ígyvanferi:
http://www.fileplay.net/
itt lehet még, most csináltam egyet és nekem még (de lehet hogyha neked nem ment éppen akkor, akkor inkább már) adott -
Boorgi
csendes tag
válasz
ígyvanferi #1 üzenetére
teljesen rendben van a játék
egy az egyben dota, hiszen direkt ennek készült. a dotát war3 mapként lehetett használni, a maga korlátaival. azért belekerült így már jó pár újdonság ami számít annyira, hogy elkezdjenek az emberek ezzel játszani dota helyett, akár lehetne ez a "dota2" is.
persze, ha eddig sem tetszett a dota, ezután sem fog.tegnap este is 12k ember volt online. béta kulcsért már kapkodni kell, szerintem nagoyn rendben van ez így, hiszen a játék tényleg jó lett/lesz.
edit: egyébként aki bent van már játékban /join hun itt tömörülnek a magyarok
hja, és még itt is lehet béta kulcsokat szerválni:
http://www.fileplay.net/
reggelsz, megnyomod a "kérek"-et, és már kapod is
de nem hiszem hogy sokáig így lesz, úgyhogy siessetek -
ígyvanferi
addikt
Viszont egy az egyben lemásolták a DotA-t, ami számomra elég visszataszító. Remélem nem lesz népszerű a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 - 128 GB - fekete - (146)
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest