- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Valóban igen gyér az aktivitás arrafelé, még közösségi oldalakon igen aktív személyektől is láttam már feltenni olyan kérdést, hogy "Is anybody still using Google+?", de valahol el kell kezdeni. Boldog-boldogtalan beregisztrál, egyszer-egyszer felnéz az oldalra, aztán szép lassan odaszokik. Vagy nem. De az Android felhasználókat viszonylag könnyen áttérítheti a Google a Facebookról, ha okosan játszik és végül is elég a közösségi oldalakon aktív személyek pár százalékának "áttérítése", a többieket magukkal viszik.
Én személy szerint már áttértem. Na jó, ez így nem igaz, mert sosem voltam túl aktív Facebookon, csak pár személlyel való kapcsolattartás kényszerített rá, hogy gyakrabban lépjek be havi egynél. De a Google Plus-t szívesebben használnám, még a nem nyilvános időszakban sikerült bejutnom és azóta rendszeresen látogatom és figyelem a fejlődést. Nagyon lassan, de beszivárog azért a köztudatba, hogy ilyen is van. Nem mellesleg stabilabban működik, mint a Facebook... bár majd meglátjuk ez hogy változik, ha egyenlő mértékű lesz az aktivitás a két oldalon. Az viszont eltarthat pár évig tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Építő/felújító topik
- Akciókamerák
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest