Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Withings Scanwatch 2 - edzéshez túl szép
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
InfiniteReality
őstag
válasz
spidersoft #690 üzenetére
Vegyél akkor jobb kábelt. Nem kell a legdrágább, vedd a legrövidebbet ami elér, és abból egy jobbat. Mondjuk olyat aminek legalább 10.2 gbit/s a sebessége és kicsit jobb minőségű (pl hama).
A videokártya beállításainál pedig overscan csúszka legyen 100%-on vagyis 0 állásban, színpaletta Full RGB, bitszám pedig amit enged 8-10-12 lehet, legyen a legnagyobb amit enged kiválasztani. Így kapod a legjobb minőségű képet.
Én még azt vettem észre, hogy a tv-n le kellett vegyem a sharpeninget, elég volt a kontraszt meg a fényerő emelése. Továbbá gagyi kábellel nekem is láthatóan rosszabb a kép, olyan "analógosabb", picit mosott.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Minden, amit megkérdezhetnél a HDMI kábelekrõl: mítoszok, legendák és unalmas technikai részletek.
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest