Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdigit
addikt
azt hiszem itt max magammal fogok írogatni
-
bigdigit
addikt
van valakinek már ezekből a kamerákból?
én vettem egy Logitech HD Webcam C510-et de kurvára nem vagyok vele megelégedve.
képe mint egy átlagos kamerának és most nem csevegésre gondolok.
igaz videó felvételre 1280x720-at ír de a minősége a divx-nek is jobb.
az az érdekes néztem youtube felvételeket vele és az tényleg aránylag HD.csak azt nem tudom ilyen felvételeket,hogy tudnak vele csinálni mert nekem nem sikerül.
-
Nem tudom hogyan lehet 1080p-re varázsolni, sztem nagy átverés az egész, hiszen beállítások között sehol nem szerepel a felbontás módosítás, virtualdubon sem szerepel. 640x480 a videó felbontás! Akkor hogy is van ez?
Asszem vissza kéne vinném bótba, hogy mutasson 1080p felbontású videót, ha nem tudja. Besz*phatja! -
Teasüti
nagyúr
És egy h264 stream-hez mekkora sávszél kellene?
-
bigdigit
addikt
nekem ezzel az egész webkamerás dologgal az a bajom sehol nem szerepel specifikációkban van-e rajtuk jelzőfény és ha igen vajon kikapcsolható-e.nem szeretem ha árulkodik a kamera épp üzemben van.
-
Male
nagyúr
Jah, csak az már tömörített, mondjuk h264-be, de ezekben nem hinném hogy ilyen komoly hardveres tömörítés lenne...
No, meg is van... ebben nincs hardveres h264, viszont ebben igen... ebből a szempontból sokkal jobb választásnak tűnik (igaz, ez "csak" 720P).
-
törölt tag
1080p/24Hz-hez elég az Usb2 sávszélessége?
-
Isee
senior tag
Logitech HD Pro Webcam C910
Ez még jól is néz ki

-
Cheesy
őstag
Mind szep es jo, csak az felejtodik el, hogy orszagunkban elhanyagolhato az elerheto aru gyors feltoltesi sebesseggel rendelkezo net elofizetes, mondjuk a digi-n kivul nem is tudok masrol. Azert 1080-as videot felele streamelni kell sav

-
macilaci78
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nem mindig ennyire egyértelmű.
-
Mr.Csizmás
titán
chatroulett-re jó a kínai is, a lényeg látszik, hogy az ember pofája, vagy a f*rka

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa EVO
- Weblap készítés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 10
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51mm
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Asszem vissza kéne vinném bótba, hogy mutasson 1080p felbontású videót, ha nem tudja. Besz*phatja!