- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdigit
addikt
azt hiszem itt max magammal fogok írogatni
-
bigdigit
addikt
van valakinek már ezekből a kamerákból?
én vettem egy Logitech HD Webcam C510-et de kurvára nem vagyok vele megelégedve.
képe mint egy átlagos kamerának és most nem csevegésre gondolok.
igaz videó felvételre 1280x720-at ír de a minősége a divx-nek is jobb.
az az érdekes néztem youtube felvételeket vele és az tényleg aránylag HD.csak azt nem tudom ilyen felvételeket,hogy tudnak vele csinálni mert nekem nem sikerül. -
Nem tudom hogyan lehet 1080p-re varázsolni, sztem nagy átverés az egész, hiszen beállítások között sehol nem szerepel a felbontás módosítás, virtualdubon sem szerepel. 640x480 a videó felbontás! Akkor hogy is van ez?
Asszem vissza kéne vinném bótba, hogy mutasson 1080p felbontású videót, ha nem tudja. Besz*phatja!
-
Teasüti
nagyúr
És egy h264 stream-hez mekkora sávszél kellene?
-
bigdigit
addikt
nekem ezzel az egész webkamerás dologgal az a bajom sehol nem szerepel specifikációkban van-e rajtuk jelzőfény és ha igen vajon kikapcsolható-e.nem szeretem ha árulkodik a kamera épp üzemben van.
-
Male
nagyúr
Jah, csak az már tömörített, mondjuk h264-be, de ezekben nem hinném hogy ilyen komoly hardveres tömörítés lenne...
No, meg is van... ebben nincs hardveres h264, viszont ebben igen... ebből a szempontból sokkal jobb választásnak tűnik (igaz, ez "csak" 720P).
-
törölt tag
1080p/24Hz-hez elég az Usb2 sávszélessége?
-
Isee
senior tag
Logitech HD Pro Webcam C910
Ez még jól is néz ki
-
Cheesy
őstag
Mind szep es jo, csak az felejtodik el, hogy orszagunkban elhanyagolhato az elerheto aru gyors feltoltesi sebesseggel rendelkezo net elofizetes, mondjuk a digi-n kivul nem is tudok masrol. Azert 1080-as videot felele streamelni kell sav
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
Nem mindig ennyire egyértelmű.
-
Mr.Csizmás
titán
chatroulett-re jó a kínai is, a lényeg látszik, hogy az ember pofája, vagy a f*rka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest