- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
az igazán apró trükkök nálam személy szerint szakmai titkot képeznek mivel azokkal lehet azt a minimális előnyt fenntartani amiket ha feltárnánk, csak a szerencse maradna hogy ki milyen hardvert emel el a polcról illetve az hogy teljesít, arra rábízni magad meg sosem jó/elég.
azért nincs ilyen összefoglaló cikk sehol a neten mert képtelenség minden apró eshetőségre kitérni és ha valaki csak az olvasottak alapján cselekszik akkor soha a büdös életben nem oldja meg a problémát és a készsége se fejlődik ki rá.
az egyetlen út ami sikerre vezethet az az ha igazán érdekel ez a téma és szabad idődben annyit olvasol tuninggal kapcsolatos témákról amennyit csak lehet, minden apró kis információ hasznos lehet egyszer még ha elsőre nem is tűnik úgy. lehet valami cikket írni a tuningról, amit egyrészt toyone linkelt, de kitérni mindenre ott sem lehet és érdemes mert az hihetetlen tömény és nagy mennyiségű információ ami szóba jöhet, 5-10 év tapasztalatát egy 20 oldalas cikkbe sűrítve sem lehet átadni nem még feldolgozni. itt tapasztalni kell ( néha hardver halál árán ) hogy mit lehet és mit nem és idővel sikeressé válhat az ember. az autóversenyzés jó példa, ott sem az a leggyorsabb aki folyamatosan padlózza hanem aki megtalálja az egyensúlyt a gázadás,fékezés, jó kanyarvételben.
itt is ha valamit túlságosan is meghajtasz, hiába a nitrogén hűtés,az ki fog nyúvadni. tudni kell megállni akármennyire arról szól a tuning hogy széthajtjuk a konfigot, mindezt mégis úgy tesszük hogy közben amennyire lehet óvjuk is.
-
toyone
őstag
Bármihez lehet hasonlítani de én most a magam nevében szólok.
Ehhez az Extrém tuninghoz alapvetően pénz, idő, és kitartás kell, meg jókora szerencse is. De csak úgy mint a korábbi autóversenyzős példa alapján, bármilyen ótvar is vagy ha a fentiek ott is megvannak akkor idővel csak lesz belőled valami.
Tuninghoz háttérismeret kell, ami megtanulható, részben magad által részben pedig a külföldi fórumok olvasgatásával. De subzeroban teljesen máshogy mennek a dolgok. Igaz ott is csak feszültséget emelsz, de ott már van egy rakat más dolog ami befolyásolhatja a végkifejletet, hogy például mikkor lesz coldbug (mikkor túlhűl), ez léggel nyilván sose jön elő.
A támogatás dolgot meg nem úgy lehet elérni hogy becsöngetek az MSI-hez hogy kellene ez az de még sose csináltam semmit. Nyilván az előtt mindent magadnak kell biztosítani. Az itt használt alkatrészek ( a ramot leszámítva,mert az subaru-é) a saját tulajdonomat képezik. És ez a 24/7-s rendszerem. -
ViZion
félisten
Nem, nem tévedsz. Nézzél bele egy komolyabb lap VRM vezérlésébe, meg a ram időzítésekbe. Csak játszani kell vele, átlag tuninghoz szokott usernek -pl én- kb 10 hektóval több nitró fogyna, mire fele eddig érnék. Extrém hűtésre kicsit máshogy viselkednek a cuccok, ha nem menne, a többségünk azt sem tudná miért...
Nekem is van jogsim, sőt, vezettem már versenyautót is... mégsem vagyok autóversenyző... pedig csak a gázat kell nyomni, meg tekergetni a kormányt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I3-9100F
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Update 08.11. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest