- Yettel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivrana
csendes tag
Akárki akármit mond, Steve Jobs lehet akármekkora hajcsár, és néha kissé "beszámíthatatlan" akkor is egy zseni. Az Apple-t Ő húzta ki a slamasztikából, és az elmúlt pár éveben szerintem soha nem látott összeget "harácsolt" össze a cége. Persze vannak hiányosságai az iPhone-nak, de szerintem pont Steve Jobs engedheti meg magának azt, hogy fújhassa a passzát-szelet. Akármennyire nem kedvelem, de felnézek rá, és az Ő ötletei, termékei adtak egy akkora lökést ennek a piacnak amiből az Android is kinőtte magát.
Arra leszek kíváncsi, hogy mikor fog előjönni a szó szerint összehajtható telefonnal, fog még alkotni az biztos. Én azért maradok HTC és azon belül is Legend párti. -
m@xsys
senior tag
Ez az egész "elfogyott" csak megint marketing, gerjesztik a feszültséget.
De ez már csak így lesz -
feri95
csendes tag
Jó nemfogok hazudni 15 éves vagyok de most azt elhiszem hogy sok embert érdekelt ez az Iphone és bevallom öszintén tényleg nem egy rossz készülék, de itt most 2010-ben Magyarországon igenis sokan vesznek Iphonet és más Apple terméket nagyzolásbol és villogásból (föleg az én korosztályom
)
-
-
Inarus
addikt
Két rendkívül hozzáértő hozzászólást olvashattunk...
Ha az a két szám a nevedben a születési évedre utal, akkor már ne haragudj, de el is hiszem, hogy nem emlékszel / nem láttad át annyira az első iPhone megjelenése környéki időszakban történt felkavarodásra. Hidd el, azért rendesen kihatott a mai trendekre!
Az Apple termékekkel kapcsolatos hozzáállásod meg inkább nem is kommentálnám tovább...
Szerk.: Saint_
-
feri95
csendes tag
Mekkora kamu az a kép hogy It changes everything! Again! az Iphone soha nem változtatott meg semmit...
-
norbest
aktív tag
iphone 4G nagyon durva
-
ClioRS
őstag
Ez is lehet ám marketing, hogy "elfogyott"
Mindemellett tuti, hogy viszik mint a cukrot. Eddig nem csíptem az iPhone-t, de ez az a teló, amit már talán én is bevállalnék.
-
ZoZa™
senior tag
na igen.. ez lesz a következő telefonom.
nem hiszem hogy direkte keveset gyártanak.. csak simán nem tudták
hogy vajon "viszik-e"szerintem
-
Stimpy001
aktív tag
-
Stimpy001
aktív tag
Én is terveztem hogy a hazai launch napon beszerzek egyet a T-től, de úgy tűnik ez legkorábban szeptemberben lesz
Hihetetlen hogy 1 év alatt nem tudnak eleget gyártani belőle? Mégis mire számítottak mennyi fog elmenni? 1-2 darab? -
nord_
veterán
válasz
Lotusomega #9 üzenetére
Próbáld majd ki először a saját szofttal is.
-
plus44
veterán
Baszki működik!!
Elképesztőek. Nem az, hogy várnának, neeem, mindenkinek most kell a cucc. Őrület.
-
hemaka
nagyúr
bejött a hájp megint
-
amanoba
őstag
ölni fognak érte..
-
Lotusomega
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #8 üzenetére
jaja, az tuti, egy fél tál rizs/ember/nap és már süvít is az ájfón gyártás
-
Lotusomega
senior tag
azért ez a hangzatos szlogen elég lol.
magukon kellene inkább változtatni jónéhány dolgot, amik változtak azok is cask a konkurencia nyomására változtak és azt is spanyolviaszként bemutatva szánalom.
Viszont az első iphone ami formára is tetszik.Olyat nem lehet hogy egy nokia teló Iphone 4es szofttal?
Mondjuk egy N8 evvel a szofttal(is).
Amúyg szvsz soha nem rendelnék emg egy telót amit előtte nem láttam még élőben...nagy meglepik szoktak lenni néha..
-
<NewL>
addikt
szval hiány lesz mindenhol, mint mindig -
skrabi
senior tag
most már formára is tűrhető
-
Magnum_
nagyúr
esetleg valaki tudja, milyen betűtípussal van írva a szlogen ezen a képen?
-
joshua7
veterán
Az előző hírben szereplő árakon én is vennék egyet. Specifikációk alapján így is az első Apple teló, amit megvennék.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az első készletek kiapadása miatt az amerikai AT&T átmenetileg felfüggesztette az iPhone 4 előrendeléseket.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Yettel topik
- Crypto Trade
- sziku69: Szólánc.
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest