- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz pusszycat #81 üzenetére
Ha választanom kéne, akkor inkább a videózás, mint a korom sötétben való fotózás. Nekem pont elég amit a Note9 nyújt sötétben, nem volt még olyan helyzet, ahol kevés lenne. Nem mondom, hogy nem fordulhat elő, de eddig többet videóztam, mint korom sötétben fotóztam. Ráadásul a Samsung még nem adta ki a saját éjszakai módját. Vicces lenne, ha csak szoftveres humbug lenne(Pixelből kiindulva), a Vavej meg veri magát a kameráira.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Gondolkoztam egy darabig, hogy válaszoljak e, vagy csak trollkodsz.
Elég nagy butaságnak tartom elvitatni a Samsungtól a RAM, Háttértárak fejlesztését, a gyártástechnológia fejlesztését, a kijelzők is magasan a legjobbak(szerintem). Kameralyuk nekem nem tetszik, de ez is egyfajta fejlődés. Kamerákban az egyik legnagyobb innováció a dualfocus, ami többet ér nekem, mintha a manuális módban lenne több bohóckodási lehetőség. Változó apertúrás kamera se rossz dolog. Ha már kamera... Attól mert fizetnek Vavejék a Leicának a névhasználatért, nem Leica kamera van benne. Alapból komolytalanná válsz, ha a Huaweit tartod az innovátornak, holott többet másolnak, mint a copyguruban.
Note7-esem volt, sajnáltam, hogy vissza kellett adnom, és felháborított, hogy a Samsung hozzáállása volt méltatva mindenhol, holott semmivel se kompenzálta a vásárlóit.
A telefonod hasonlatodra pedig már írták. Vicc, hogy egy több éves, alsókategóriás telefont hasonlítasz innováció tekintetében egy csúcs Huaweihez.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest