- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akiboy23
tag
Szia! Már szombat óta működött a dolog. A 2 router közti beállítás volt a baj. Mikor beállítottam őket a upnp nevű szolgáltatás egyből felismerte, konfiguráltam és már ment is. A garázs routerben ki kellett kapcsolni a dhcp-t. Így az első oszja az összes ip címet. Így az upnp-ben volt 2 eszköz.
DE! Azóta a fő router (asus) helyére vettem egy másikat mert az szarakodott. Az új fő router is Tp link. Csak egy jobb fajta meg a garázs is. Na itt kezdődött a probléma. Bár 2 eszköz látszik az upnp mégis azt mondja hogy egy van. És ha bármelyike rákattintok a másodlagos router adatai jönnek be. De mivel az otthon zóna a fő router azóta távol állapotban vagyok! Van valami ötlet esetleg hogy ezt hogy lehetne helyre hozni? Előre is köszönöm! -
Akiboy23
tag
ezt már próbáltam de ez még a ház hálózatán sem indít el semmit! fura az egész mert Van egy Ákos telefon nevű eszköz , ennek látom minden paraméterét az alkalmazásban. ( akku szint stb) de ennek a wifi paraméterei valahogy nem igazán akarnak változni úgy hogy bármit is beindítson) pedig még még azt is látom hogy éppen melyikre csatlakozik.
ÉSsvan egy Ákos telefonja nevű entitás. Ezt csak az entitások között találom meg. vele működik a ház hálózatán. ott viszont nem tudok neki olyat megadni hogy mikor belépett a zónába.... csak annyi van : távol/otthon/ismeretlen -
Akiboy23
tag
na ez sikerült! köszönöm! Már ez is valami! mind a 2 hálózatot bele vettem az otthon zónába! egyértelműen látszik is benne mikor egyikről átcsatlakozik a másikra! természetesen ez automatikusan nem oldotta meg a problémát. ugyanúgy csak a ház wifijén működik a csak dolog.
viszont a HA ban fogalmam sincs hogy hol kellene ezt beállítanom! még csak wifire vonakozó utalásokat sem találok benne! :-D (legalábbis szerintem) -
Akiboy23
tag
Ha szépen megkérlek leírnál egy elérési utat arra vonatkozóan hogy mire is gondolsz?
egy hete napi szinten órákat nyomkodom ( már ezzel is álmodom! :-D) de még eléggé el tudok veszni benne! eddig alexa appban oldottam meg az itthoni automatizmusokat de a jóval egyszerűbb felület! viszont butább is. Ez elött most kb úgy állok hogy értem én hogy motor! De mi hajtja? -
Akiboy23
tag
az a baj hogy nálam ilyen nem igazán jelenik meg. alapvetően is elég nehezen tudtam összehozni hogy működjön. igazából nem kellett sehol beállítanom hogy melyik wifin menjen ( valószüleg ez lehet a gond) de nem is találok ilyen lehetőséget sehol. van egy otthon zóna ami elvileg az egész hálózatot jelenti . ebbent tudok választani hogy távol vagy otthon... már annyi mindennel próbálkoztam. a telefonon engedélyeztem a jópár wifivel kapcsolatos érzékelőt hogy hátha azok változásával tudok mahinálni de nem. mivel a wifivel kapcsolatos érzékelők elég furán frissülnek. de bezzeg azt látom a naplózásban mikor hazaérek és leveszem a kocsiban a telefont a töltőről! :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest