- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
Fitzgerald #40 üzenetére
Én eddigi összes telefonomat nyitottam, ment fel a custom ROM, Viper, GravityBox, Adaway meg még féltucat másik app, ami máshogy nem ment volna.
Szóval nem erről van szó. De mostani V30-ammal teljesen jól elvagyok ezek nélkül. A ROM stabil, gyors. Viper feles, mert a zene ami kijön belőle még anélkül is felmossa a padlót egy Viper4Android modos Samsung vagy Huawei telefonnal.
Bootlader miatt sírni meg nem tudom miért pont LG-nél kell
Ha eddig csak Pixeled volt akkor üdv az androidos világban! Egy nagyobb cég se hagyja csak úgy a bootlader nyitogatást elárulom: HTC, LG, Hauwei, Samsung. Ezek közül egyikkel se fogod nyitogatni következmények nélkül.Tehát ugyanaz, mint az LG.
Ha meg valami festményszerű képet csinál az a Samu a túlszaturált képeivel. (nem mellesleg LG-n lehet raw-ban is fotózni).
Ha meg ilyen igényes vagy úgyse telefonnal fogsz fényképezni. -
NandorHUN
addikt
válasz
Fitzgerald #31 üzenetére
Csak az van, hogy ez nem sok embert érdekel.
LG nem a te telefonod. Ennyi. Vegyél OnePlust vagy Pixelt és kész.
Én QuadDac, jó ár/érték arány és Samuhoz képest jobb teljesítmény, UI és kevesebb crap miatt veszek LG-t. Ha meg lejárt a gari úgyis nyitom a bootladert (vagy nem).
Bootladerezni sincs nagyon értelme már, Blokada megy root nélkül, ROm elég faxa CustomROM nélkül, QuadDAC meg jobb mint a Viper4Android vagy más audio mod. Szóval erről is kb. ennyit.
-
Button
aktív tag
válasz
Fitzgerald #31 üzenetére
Nem szeretnék olyan akksit sem ami délutánra lemerül..
Megjegyzem, pár éve még nem a noccs volt az innováció, hanem pl a hajlított kijelző, hajlított akksi, önmagát javító hátlap (flex), hátsó gombok elsőként. Működött ahogy működött, de mindenképpen izgalmas volt.
Ezek most? Nem látom miért válasszam a másik ugyanilyen helyett..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest