- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez igaz, de ha egy AM2+ alapokról beszélünk, akkor abba belemegy az AM2, az AM2+, AM3 foglalatu procik, ami azért messze nem 2 éves ciklus maximum maga a foglalat gyártására nézve. Nekem csak ennyi a nyűgöm a dologgal, de alapvetően még midig jobb a helyzet AMD oldalon, mint intelnél, hiszen ott gyakran ugyanolyan foglalat marad, de a csipszett már nem támogatja az új fejlesztést (ez főleg a 775-osnél volt igaz).
-
Hát akkor a mostani AM3+-os lapommal is úgy fogok járni mint a 939-es anno, ami a mostani előtt volt. Azt pont akkor vettem, amikor megjelent a 3800+-os x2-es, tettem is bele egyet
. Utána meg már csak DDR2-es AM2-es lapokba ment a fejlesztés. Ha ez a gép is olyan sokáig ki fog szolgálni mint a másik, akkor mondjuk pont nem érdekel
-
Csak nekem tűnik úgy, hogy ez a cikk még az AM3+ foglalat nyugdíjazásáról is szól?
Hiszen, ha ez az utolsó ilyen proci széria és a többi proci APU lesz, akkor nem fog illezkedni AM3(+)-ba, mivel AM3(+)-ban nincs lehetőség (jelenlegi alaplapok szerint) a videó kivezetésre.
Maxikmum azt tudom elképzelni, hogy szétherélt (GPU rész tiltva) APUt dobnak AM3(+)-as lapokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows Insider Program
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest