- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Honor Magic V2 - origami
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Nagyon megtetszett ez a Diamond.
-
Kékes525
félisten
Szappantartónak túl drága!
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
janeszgol
félisten
A nem rég bemutatott Acerek jobbak. Bár az 5.1-ért piros pont jár.
whatwhatwhat: L640 - 72.2mm, G620s - 72mm és ezeknek a szélessége tökéletes. Szóval jó a megérzésed, de igen túl szélesek. (Bónusz: Honor 4C - 71.9 mm.)
[ Szerkesztve ]
-
MeGabee
senior tag
"Erre még rájön minimum az itteni áfa, amivel jócskán 50 felett lesz."
EU-s terméket lazán megrendelek kintről,nehogymá a nyúl vigye a puskát.Ezt nem kell az Aliexpress-en vadászni
(#12) szupermacs: Elméletileg elégnek kell lenni a HD kijelzőhöz meg a csempékhez,de persze azért ettől nem lehet várni nagy csodát.
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
szupermacs
veterán
válasz szkukalek #18 üzenetére
Ha az a Sony kamera jut bele, mint az enyémbe, akkor én máris elkezdek spórolni erre a telefonra. Nem sok olyan teló van mostanában amiben 13 megapixeles (hátul) és 5 megapixeles (elöl) ráadásul 16 GB háttértárral 60 alatt. Akksira én is kíváncsi leszek, lehet, hogy ennél is ez lesz a hiba mint az enyémnél. De az már nem érdekel, melóhelyen egész nap töltőn van.
-
szkukalek
csendes tag
Hát az első 2 telefon elég ronda. Persze ízlések és pofonok.. Szerintem az első két mobilnak nem is nagyon lesz itthon piaca. Vannak ezerszer jobbak, és márkásabb készülékek ezeknél. Árban nem rossz, de azt se szabad elfelejteni hogy elég gyengécskék is. Persze nyilván nem csúcs kategóriába jöttek, de akkor se egy nagy eresztés.
Viszont a "Diamond S" nem tűnik olyan rossznak. Legalábbis az előző kettőhöz képest, mindenképp jobb
Persze azért ez se tökéletes. Az aksi lehet gyenge lesz. Vagy a kamera. Mert ugye hiába 13 megapixeles ha az optika benne egy fabatkát se ér. Viszont a 2GB ram az dicséretes. Természetesen ha minden tökéletes lesz benne, akkor sem hiszem hogy nagy piaca lesz majd itthon. -
hemaka
nagyúr
A nev, ami egyet jelent az igenytelen hulladekkal.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
nicu71
addikt
Addigra kész lesz a Windows Mobile 10 szoftver? Úgy legyen.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
boncser
aktív tag
-
danee91
senior tag
válasz szupermacs #12 üzenetére
Az majd a teljesítményteszteken kiderül, így előreláthatólag minimálisan elegendő lesz.
ANDROID SZOFTVER SERVICE, -CSERE (PM) // XIAOMI REDMI NOTE 5 AI 4GB/64GB - MIUI 12.0.3
-
MeGabee
senior tag
Bár nem vagyok csempe fan, de a Win10-essel megáldottat kipróbálnám tőlük.Főleg ennyiért
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
fene_vad
senior tag
mind a 3 idejétmúlt és túlárazott, de ezt megszokhattuk ezektől az átcímkéző igénytelen B márkáktól.
-
danee91
senior tag
Kár hogy az MT6753 gyengébb az MT6752-től, de még az MT6752m-től is...
[ Szerkesztve ]
ANDROID SZOFTVER SERVICE, -CSERE (PM) // XIAOMI REDMI NOTE 5 AI 4GB/64GB - MIUI 12.0.3
-
Fred23
nagyúr
Hiába vártam, hogy legalább az egyik strapateló lesz.
-
atosan
veterán
Hm, a Diamont tényleg szép lett, vas is jó benne, kíváncsi leszek rá élőben.
Maine coon
-
whatwhatwhat
aktív tag
5colos kijelzőhöz nem sok kicsit a 76.4?
-
kengyel
nagyúr
A Diamond S.t nagyon eltalálták, kinézetre nálam ott van.
kengyel
-
Beri78
őstag
tényleg szép lett
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
szupermacs
veterán
Az 50e Helium hardvere nem gyenge?
A Diamond S viszont gyönyörű telefon, kíváncsi vagyok, hogy itthon mennyit akarnak tőlem rabolni érte. Végre egy telefon amit várok.
Viszont arra kíváncsi vagyok, hogy az alján levő 2 "hangszórórács" működik-e vagy csak másodlagos mikrofon az egyik. Az én telefonomon ha jól tudom csak dísz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Robogó, kismotor
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest