- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
válasz
TESCO-Zsömle #23 üzenetére
A hűtő felfogatása szempontjából teljesen irreleváns szerintem. Sőt, mivel a csavarok a két végén vannak, ezért szvsz a felfogatás erősségében nincs eltérés a két megoldás között.
Amúgy némely AM3+ lapon is már ilyen felfogató van. Igazából nem értem, hogy eddig miért nem így gyártották.
-
Oliverda
titán
Valószínűleg félreértett valamit.
"What’s this? Pictures of an almost three year old heatsink in the preview of an unreleased motherboard? No, this isn’t a cruel joke but rather a demonstration that any AM2, AM3 or AM3+ compatible heatsink will fit like a glove onto the FM1’s retention brackets….even an old but still fully functional Arctic Cooling Alpine 64. So anyone upgrading their older AMD system shouldn’t worry about buying a new heatsink or expensive and very rare stand alone adaptors. "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Chrome
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Tőzsde és gazdaság
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged