- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
66zio
aktív tag
Nem kötelező ez így igaz. De ha szegényebb családból származol és nem szegényként akarod te is végigélni az életed az egyetem nagy segítség lehet.
Amúgy értem mit akarsz mondani. Viszont én még mindig nem döntöttem el magamban, hogy ez a terv jó vagy rossz ötlet-e. A világ nem fekete és fehér, hogy aki 3-mas alatt van az csak ellébecolja az egészet. Lehet annyit kell dolgoznia, hogy magát alig tudja fenntartani és még haza is kell adnia. -
66zio
aktív tag
Azon vitatkozhatunk, hogy jó-e ez a döntés vagy sem, de a te munkás példád rossz.
Egyetem =/= munkahely. Ha az lenne akkor így festene:Van egy munkahelyed ahol nagyon jól kell dolgoznod VAAAAGY ha nem dolgozol jól akkor is tovább kell dolgoznod sőt még fizess is azért, hogy ott dolgozhatsz (ha jól dolgozol akkor kapsz fizetést de nagyon minimálist amiből megélni nagyon nem lehet). Sőt akinek nincs annyi pénze, hogy ezt fizesse az közben dolgozzon egy másik munkahelyen is és közben próbálja a kettőt összeegyeztetni.
Szóval dolgozzon egyszerre két munkahelyen.
Na így lenne helyes a te példád.
(#113) janeszgol
Én is úgy tudom, hogy a deriválás emelt matekos dolog. Tanárunk mondta. Én középszinten tanultam ott nem tanították. Matektagozatos barátomnak igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest