- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Már az, hogy ikonokra kattintasz, rettentő macerás, csináltam. A gyorsbillek ahogy néztem nem igazán egykezesek hozzá. És nem biztos, hogy át tudod állítani. Nekem gyanús, hogy a gyakorlatban csak komoly erőszakkal alkalmas ez a fajta hanyattegér. A hüvelykujjas használhatónak tűnik.
-
Most nézegettem videókat erről a Kensingtonról (Orbit Scroll). Szerinted nem dudorodik ki túlságosan a síkból? Nekem így elsőre túl soknak tűnik a golyóból. Túl nagynak tűnik a szintkülönbség a gombok, és a golyóbis között. Te szereted a CST-ben, hogy a golyó relatíve jól belesimul a burkolatba?
-
f_you
tag
Uhh ez igaz, görgő nélkül nem is tudom mit csinálnék. Amúgy én leginkább egy olyat tudnék elképzelni ami kicsit a hüvelykujjasok ellentéte. Ferdén álló oldalakkal, az egyiken a hüvelykujj alatt két gomb, a másik oldalon ugyan úgy ferdén a trackball, egy görgő, és plusz gombok. Pont úgy állna rajta a kezem ahogyan természetesen lerakom az asztalra
-
Cathfaern
nagyúr
Ha már paint, mennyire könnyű egyenes vonalat húzni egy ilyen egérrel? Csinálnál egy paintes ábrát, ahol "szabadkézzel" rajzolsz egy négyzetet?
Plusz mennyire érdemes olcsóbbakba beruházni? Régóta szeretnék kipróbálni egy hanyattegeret, de mivel mindig is drágák voltak, a próba kedvéért sose volt kedvem ennyi pénzt kiadni rá... De annak meg megint nincs értelme, hogy az ember vesz egy olcsót, ami nem azért lesz rossz, mert hanyattegér, hanem mert olcsó
Plusz görgetés hogy van ilyeneknél megoldva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest