- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaja1981
addikt
Nekem még egy ős Audigy4 kártyám van, és analóg módon van kötve végfokra.
Semmi más nincs közte, értem itt a hangszínszabályzót, stb-t, és elég normálisan szól.
Faterom vett 80 körül egy 5.1-es Denom-ot, ne kérdezd milyet és nem hallottam a különbséget, pedig összedugtam digitálisan és analógon is.
mondjuk mostanában le akarnám cserélni egy ASUS Xonar-ra mert a driver támogatottsága így win7-re mintha nem is lenne. -
hackeeeee
Jómunkásember
Tehát, akkor külön érdemes még ASIO-t feltenni, ha alaplapi recsegőt használok? Mert ugye nekem csak driver van telepítve, és win alatt be van állítva a 44,1khz, vagy elég ez így is?..

Én évek óta nem használok analóg kimenetet.. :]
Amúgy, ha már itt tartunk.. Ugye havernál Z5500 van, és valahogy nemtom, szépen szól meg minden, de valahogy mégsem tetszett a hangja, mintha valami hiányzott volna belőle, vagy nemtom.. Számomra nem volt olyan szép, dinamikus a hang. Bár lehet, hogy csak az analóg kimenetek miatt, nemtom..

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest