Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
Én annyira nem értek hozzá,akkor is csak abszolút felhasználó voltam,igaz építettem hangfalat,erősítőt ,kocsiba fordolatszámmérőt,TV-játékot.,de Discozni szíjhajtásúval nem igazán lehetett.
Persze profi lemezjátszót láttam hallottam aminek csak a tányérja 30-40kg-os volt,és külön RIAA erősítő volt hozzá+csoves 2x30W-os erölködö 15éve 3.000.000-ért
Bang & Olufsen
biztos mond neked valamit.
de teljesen igazad van ,az is szíjas volt.
olvastam folyadékben müködő lejátszórol,optikai bakelit lejátszórol barázdamélységből határozzam meg a hangot,ami nem jár fizikai surlódással stb.tehát voltak probálgatások.
A DD az az direct hajtásuakat meg ilyenekre is lehetett használni.
Kedvenc előadom ebben a műfajban
[link] -
Szabesz
őstag
"De minek az usb, mikor majd minden szgépen van "line in" ? Ha nagyon be akarom digitalizálni a hanglemezemet, akkor az erősítő line outját rákötöm a szgép hangkártyájának a bemenetére, és megcsinálom."
Áhá, na ezen mondatot olvasván, a célközönség egy határozott WTF exceptiont dobna. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest