- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
Ez bizony így van sajnos. Ezt a gyors kalkulációt (kicsit magasabb árakkal számolva ugyan, mert én anno lehet 1$/kapcsoló számoltam, hiszen nem számoltam bele azt, hogy nagy tételben rendelnék kapcsolót
) én is eljátszottam, és arra jutottam kár várakozni egy sokkal olcsóbb megoldásra, mint amit most lehet kapni. Ez sajnos ilyen. Régen sem lehetett olcsó a mechanikus billentyűzet, de akkor nem volt sok választás. Ma viszont teljesen eltorzult a kép.
A membrános megoldások árainak felnyomása és gamer jelzővel illetése azt az érzetet keltik az emberekben, hogy a mechanikus is csak azért drága, mert "gamer" cucc. Ez pedig nagyon nem igaz.
No mindegy, én csak annyit tudok mindenkinek ma mondani, hogy aki csak teheti menjen mechanikusra (mindegy melyik gyártó melyik megoldása) és élvezze! -
nyunyu
félisten
Razer ~3 éve lelépett, aztán saját márkás kapcsolókat gyártat a Kaihua új gyártósorán.
Das Keyboard sem kapott elég MX Redet, így a 4C-ben már Greetech kapcsoló van, aztán a legfrissebb billzetükhöz azok is kreáltak egy saját márkás kapcsolót Alpha-Zulu álnéven.
Logitechnek meg nem tetszett, hogy nem középen van a LED helye, így teljesen nulláról terveztetett egy vadiúj, semmivel sem kompatibilis kapcsolót az egerek mikrokapcsolóiról jól ismert Omronnal *, ez lett a Romer-G.
MX Speed gondolom a Cherry válasza akar lenni az újabb, rövidebb kapcsolási távolsággal rendelkező MX klónokra. (Razer Green/Orange: 1.8mm, A-Z Mustard/Olive: 1.7mm)
*: egerekben szokásos Omron D2F-F-nek amúgy ezer éve létezik Cherry DB3C klónja
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest