- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pappkarcsi
senior tag
Mivel nem fogod folyamatosan hasznalni a wifit, igy nem szamottevoen rosszabb az uzemido vele. Felvetel kozben amugy sem latsz kepet a telefonon, csak mig nem videozol. Munkagepen nm hiszem, hogy szeretnel minden percben felmaszni erte allitgatni, inditani. Wifin hasznalni jo dolog es nem meriti sokkkal jobban.
-
madle
őstag
Sziasztok, szeretnék majd vásárolni egy Hero 4-et csak teljesen tudatlan vagyok még a témában, összehasonlítottam a Blacket és a Silvert, de nem tudom melyik lenne praktikusabb egy kezdőnek, kijelző, vagy anélkül.. A Blacknek a 4k elvétele viszont nagyon húzza a szívem, esélyes, hogy az fontosabb mint a Touch display, mivel az iPhone-ról is tudom kezelnia Black-et Wifin keresztül. Csak nem tudom ez mennyire szívja le jobban az akksit? Hallottam problémákat arról is hogy alapból elég gyenguszka... Szerintetek, melyik a jobb befektetés?
Kirándulásokon akarom használni, illetve erő/munkagépeken.
-
gekkoXT
senior tag
Arra bezzeg nem hajlandók, hogy az expozíció lock funkciót belerakják végre.
Most ennek a hírnek kapcsán írtam nekik, ez volt a válasz:Thanks for contacting GoPro! Thanks for the suggestion. You can change your auto low light. It will be available under most resolutions. Also you can try using Protune and changing the spot metering. If you have any other questions please let me know.
Na ez pont nem segít a problémán.
Már előd modelleknél is külön hackelt firmware kellett hozzá, hogy ezt tudja, most még ez sincs.
-
Lolka Bolka
aktív tag
válasz
macilaci78 #5 üzenetére
És működött, látod
-
Márton
nagyúr
válasz
pappkarcsi #7 üzenetére
-
pappkarcsi
senior tag
-
3D szinkronkábel-támogatás mikor jön?
-
Márton
nagyúr
válasz
macilaci78 #1 üzenetére
90 fokos? álló helyzetben rögzítenéd a kamerát?
-
macilaci78
nagyúr
Azt hittem, a selfi-bot is elérhetővé válik majd.
A 90°-os forgatás a videók esetében lehetséges már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- GOPRO Hero 12 BLACK akciókamera sok tartozékkal
- Moza Aircross gimbal stabilizátor párszor használt
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest