- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
noisia
aktív tag
Teljesen érdektelenné vált számomra a Xiaomi, mint számításba vehető alternatíva....
" ..a p3'n1szem benne volt a Rekordok könyvében..aztán a könyvtáros mondta, hogy azonnal vegyem ki.."
-
hájbye
újonc
Én a K50-et is várnám....
-
macii97
senior tag
Azt meg nyilván nem csinálhatja meg, hiszen akkor piacon lenne három telefon ugyanazzal a névvel mégis 3 specifikációval, ami jogilag is aggályos.
Ezért szerintem amíg ilyen szűk a kínálat marad a sima/note/pro/pro max/4g/5g/5g plus/s/c/ne (min. 2 kiválasztandó) módszertan.
-
Benőke
őstag
Hiányzott egy újabb verzió mint egy falat kenyér.
-
macii97
senior tag
Régebben nem volt ENNYIRE durva a helyzet mint most, szerintem a chiphiány miatt amit tudnak megvesznek, így biztosítva összességében a mennyiségeket pl. Mi 11 Lite 4G, 5G, 5G NE meg Redmi 10/11 széria.
Szinte minden ugyanaz ezekben a telefonokban, csak egy-két komponens más, amiből nem kaptak elegetMellesleg aliról hatalmas boldogság tokot rendelni, találd ki melyik európai modellre gondol a kínai árus...
-
Üdv Poco M3 Pro.
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
Én minden nap kekesz-t eszem.
Én már nem tudom követni a Xiaomi kavarásait. Csak a csucstelokat tartom számon.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Aki képes követni a Xiaomi termékpalettáját globális viszonylatban, az egyrészt túlzottan ráér, másrészt viszont jár neki a keksz.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest