Hamarosan bemutatkozik a Redmi 11 5G

Aki képes követni a Xiaomi termékpalettáját globális viszonylatban, az egyrészt túlzottan ráér, másrészt viszont jár neki a keksz.

Úgy tűnik, a Xiaomi maradéktalanul kimaxolja a 11-es sorozatszámot, ezúttal a Redmi szériába érkezik egy 5G-s modell, Redmi 11 5G néven. A 91mobiles pontos dátumot még nem tud, de a specifikációt és az indiai árakat azért megosztották. Képtelen vagyok elhelyezni a Xiaomi Redmi 11-es széria mátrixában az új eszközt, úgyhogy csak közöljük az információt a készülék várható felépítésével és képességeivel kapcsolatban.


[+]

A Redmi 11 5G elvileg Dimensity 700-as szettel érkezik jövő hónapban, ehhez 4 GB rendszermemória és 64 GB bővíthető belső tárhely tartozik majd. A 6,58 hüvelykes LCD panel FHD+ felbontást és 90 Hz-es képfrissítést kap, az 5000 mAh-s telepet pedig 18 wattos teljesítménnyel lehet gyorstölteni. Kamerából kapunk egy 50 megapixeles főszenzort és egy 2 megapixeles egységet, egyelőre nem definiált funkcióval. A lényeg, hogy ez a készülék 66 ezer forintnak megfelelő indiai rúpiáért fog forgalomba kerülni. Valószínűleg itthon is, csak nyilván többért.

Előzmények

Hirdetés