- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koop6
tag
Bocs, csak apró korrekció, a Dolby oprendszerrel ellátott mozivetítőgépek (tehát a legtöbb) nem tud 23,976 FPS-t, sem 29,997-et, 24-et és az újabbak 30-at tudnak, a többiről nincs infóm.
Szerintem saját órajel generátoruk van, ezért nem függnek a hálózati frekitől (plánem nem függhetnek, hiszen nem csak 25FPS-t tudnak!).
Illetve szerintem IMAX is lehet 24FPS, de ebben nem vagyok biztos! -
Dominó85
addikt
Én értem, mire gondoltok. Szép eset mondjuk egy dühöngő gémer vagy befagyott Windows 11 esetén átlagos felhasználó, akik rábaxnak egy nagyot a középen megemelt klavira és reccsen az alaplap. Vagy másik esetben a gépház (értsd, amiben az alaplap van), csupán felső része lesz domború. Alul síkban lesz az asztallal. Maga az esztétikai csoda. Amúgy meg nem hajlították meg eléggé a kijelzőt, mert így nem lehet a monitor mögött Rejsztag-ot tartani. Nincs meg a teljes 3D-s takarás. - FEEL THE IRONY. Hatalmas baromságokat talál ki az emberiség mostanában. Tényleg közeleg a ki tudja hányadik jégkorszak. Gondolok itt a lassan papír vékony, nulla aksi mérettel rendelkező, percenként qrva gyors töltéssel etethető "mobiltelefonnak" csúfolt eszközökre. A hajlított 20-25"-os monitorokra, a parasztvakításra pont jó 100-200-600Hz-es képfrissítésekre és a 60fps elég a játékhoz dolgokra. De persze a moziban a kutyát sem zavarja hogy 23.976 frame van másodpercenként. IMAX-ben meg 29.997... Tudatosan olyan szinten le van butítva megannyi ember (aki fogékony és szarok-bele-tartalmatlan-életet-élek világnézetű)... Az emberiség lassan túlérett a kihaláshoz. Csak kár hogy nem olyan, mint egy jó bor. Idővel nem fog nemesedni...
-
Meridian
senior tag
mi az istennek ez a hajlításos mizzéria? Talán a papírlap amire a tervezők (korábban, a számítógépek előtt) dolgoztak hajlított volt? Az újság amit olvastunk az hajlított volt?Stb.
-
válasz
kriszpontaz #6 üzenetére
Az a rajz írtó rossz, én sem tudtam értelmezni. Nézd meg a többi képet a galériában.
A bill közepe magasabban van mint a két széle. ( az asztaltól)
-
Fippo
csendes tag
Hajrá...
-
Már csak a hajlított vízmérték hiányzik.
-
gyulank
addikt
Azért olyan nagy ív nincs abban, hogy problémát okozzon. A billentyűzet alatt úgyis fólia van, az hajlítható, az alaplap gondolom, nem lesz meghajlítva, és asztalon szellőzhet az alja is. Meg jobban hozzásimul a hasadhoz, ami használatnál, és hordozásnál is jól jön, bár hason akkor rosszabbul szellőzik. Szerintem csinálnak hozzá hasi tasit is. Lefolyik róla a víz. Tele van előnyökkel.
-
Lacok
őstag
A processzorai már úgyis görbülnek akkor ez miért ne.
-
Tian66
senior tag
"- ránézésre elég értelmetlen fejlesztésnek tűnik,"
És az is! Hihetetlen hogy ilyen dolgokra pazarolják az erőforrásokat. -
Az Intel levédeti az Acer x21 -et?
-
Tikakukac
titán
Hm, jól hangzik. Mindenképpen erre van szükségünk, igen
-
Formaster
addikt
Apa kedődik! Megint egy szabadalom... Jó, hogy a processzort nem tudták szabadalmaztatni
-
Megvan az értelme, csak a célcsoportot kell megtalálni.
Az olyan egyszemű embereknek jó lehet, akik csak nagyon közelre (20-30cm) látnak. Ebben az esetben hasznos, hogy nem kell mozgatni a fejüket, hiszen minden fókuszba kerül. Pl.: kivénhedt félszemű kalózok, öreg küklopszok, stb.
-
Ti is olvastok index.hu-t?
Lőrinc Harley-ja mellett olvastam ott ezt a hírt pár órája.
Amúgy nem tudom, mi szükség van a hajlított kijelzőre, nekem biztosan nem hiányzik.
-
Ekkora méretben semmi értelme a hajlított kijelzőnek. A billnek még talán, az ergonómia miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Autós topik
- Videó stream letöltése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged