- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Elhal a topik? Pedig még mindig követem.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nem álltam neki én sem annyira, de ilyeneket simán letiltottam, mint Google Plus, Térkép, Utcakép, Touchpal, Touchpal nyelvi fájlok, meg amit nem használok (közösségi oldalak, alkalmazások)
Gyári rendszer is tud tiltani dolgokat, csak ajánlott odafigyelni, hogy mit tiltasz le. Legyen mentésed., és óvatosan, minden tiltás után nézd meg hogy rendben működik-e a rendszer.
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
A ház néha hajlamos "recsegni" picit, egyébként stabil. A kijelző elég éles, köszönhetően a HD felbontásnak. A kijelzőn lévő gombok adott alkalmazásoknál eltűnnek, így a 4.5" hasznos lesz, egyébként olyan 4.3" körül lehet a gombokkal. Magyar nyelvű szoftver van rá. G300 után nagy lépés lesz.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
lacafaca0314 #3258 üzenetére
Akkor fordítva lenne, mint 4.0 alatt? Ott a zöld volt a fastboot mód, és ki is írta, nem akadt logónál.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
pegaso125_a #2956 üzenetére
Blogomban elérhető a magyar, ha követed a leírást, akkor recovery sem kell hozzá.
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
laci laci #2718 üzenetére
Bootanimáció:
Mikor bebootol a telefon, lefut egy kis animáció, hanggal, vagy nélküle, általában a gyártó logója, de mivel lecserélhető, bármi lehet. Windows logó is
SuperUser:
Root joghoz kapcsolódik, amikor rootolod, legtöbbször ez is a készülékre kerül, ez tudja megadni az engedélyt a rootot kérő programoknak. Újabban felváltja a SuperSU
Tárcsázó:
Ki kéne bontani szerintem a tárcsázó apk-ját, és ott lehetne lecserélni szerintem az ikont.
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
szabof1 #2683 üzenetére
Akkor driver ütközés lehetett, én mindig tisztázom új telefon előtt, de van amihez jó az előző is
Navigáció meg lesz, egyesek szerint XML fájlban elég átírni a felbontást pl. Nexus, Nexus 4 is virtuális gombos, sőt, egyre több telefon, szóval támogatják szerintem ezeket.
Reklámra Adblocker, Play-en ugyan nincs fent, de külön apk-ként letölthető.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Crondore #2586 üzenetére
Össze kell vetni az eredetivel, és arra kell módosítani, amit leírtam a blogomban. Nem kell azokat piszkálni, úgy emlékszem, csak megnézed miben tér el a telóban, és azt átírod olyanra, mint ami a blogomban van. Mented, majd reboot. Persze formázott SD-vel, mert bootloop lehet igencsak.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Aki vissza akarna térni 4.0-ra, annak mondanám, hogy ahogy a blogomban le van írva. Ugyanis a magyar ROM csak a system.img-t tartalmazza, minden mást csak a needromos 4.0 tud visszaállítani. És onnan meg már a magyar.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Én csak tervezőprogramokat tanulok suliban, de AutoCAD, és Solidworks megy szép.. fotószerkesztőkhöz viszont nem konyítok
-
Ed3r_X_
nagyúr
Van egy varázsgomb, amivel kereten belül tudsz maradni PS-nél.. kijelöli az alapot, és azon a kereten belül színezhetsz, így megmarad. De nekem a WiFi ikonokat mindent kézzel kellett, mert azok nem mentek így.. képzeld el pixelenként. Aztán meguntam, mert az xml fájlokba is turkálni kellett volna, nem minden képből állt csak.. Sajnos..
-
Ed3r_X_
nagyúr
Van amit nem színezhető, ezzel is szívtam. Macerás. Kimásolod, átkonvertálod JPEG-be, átszínezed, visszarakod PNG-re, és visszamásolod, és még közel sem biztos, hogy működni fog az apk összecsomagolása ez után.
Illetve amiket nem lehetett színezni, azokkal el lehet tökörészni, és némelyik nem igazán lesz pontos sem azok közül.
-
Ed3r_X_
nagyúr
A kékbe ugyan ez van, csak nem app fut, hanem maga a rendszer app lett módosítva. Azzal is az a gáz, hogy csomó xml-ben kéne turkálni, de mi miért felel, melyik színt kódolja (mert némileg egyedi kódolást használ rá)
Vaktában meg elég gázos, ki tudja mit ír az ember, milyen színre
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest