Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
Én nagyon ellene vagyok az összes ilyen weboldalnak meg időben se tudom ezért az 1.5 J. - t hova rakni de gondolom az eleje nagyon. Viszont valaki mondja már meg ekkor (vagy esetleg még most se) még legalább egy alap PASSWORD() függvény sem volt használva a jelszavakhoz? Mert értem én, hogy az se védelem de ! = plain txt - el. De azért akik az alapot csinálták \ ják azért nem azok a "web fejlesztők" akik utána felhasználják én azt gondoltam, hogy ez a része legalább a kornak megfelelően "web fejlesztő" biztos.
Én amúgy se értettem sose, hogy mi szükség lehet egy jelszóra amiért az szerver oldalon így van letárolva miért nem elég ha megváltoztatható ha kell...
Mire megírtam választ is kaptam. Így viszont furcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Crimson Desert
- Villanyszerelés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Raspberry Pi
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest