- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
deja vu
addikt
Oké kíváncsi vagyok rá mikor valósul meg mindez.
Attól függetlenül évek óta olvasom a milyen procit vegyek és egyéb fórumokat és ott más esett le nekem. Játékra 90%-ban i5-öt ajánlanak az itteni fórumokban, nagyon néha fx8320-at. Sokszor olvastam, hogy bf3 multiban ~4,5-re kellett húzni a 3570k-t meg hasonló procikat. Én nem multizok meg már nem is nagyon játszom, de ég és föld a ti és a fórumozók hozzászólásai között a különbség. Akkor kinek van igaza, mert teljesen mást olvasok? -
deja vu
addikt
Én is furcsán olvasom ezeket a megállapításokat, mert én másokat láttam leírva tulajoktól:
"Sajna az optimalizálatlan, kevés, vagy csak 1 szálat használó játékokkal nem tud mit kezdeni az 5800k mert ugye egy szálon harmatosan gyenge, főleg az előző i5-öm után.
És nem csak a régebbi gémek ilyenek rajta, pl az AC4-nél se tudja kihajtani az alap R270-est se a fix 4,4ghz-en hajtott 5800k.max 85%-on volt a gpu kihasználtsága, de átlag 50-60%-on van inkább.
Ugyanez a helyzet a WoT esetében is.
Kicsit csalódás, erősen gondolkodom egy haswell i5-ön, csak drága lenne a váltás, 30k körül.
Mondjuk wot-nál ígérik a jobb kihasználtságot, ha beépítik a Havok motort.""Szia!
Nekem 280x van egy A10-5800k mellé csapva...
Természetesen erősen játékfüggő a dolog ,de erősen átlagolva 60-75 %-ig tudja kihajtani ezt a vga-t a proci..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest