Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• deja vu

addikt

válasz rudi #66 üzenetére

Oké kíváncsi vagyok rá mikor valósul meg mindez. :)
    Attól függetlenül évek óta olvasom a milyen procit vegyek és egyéb fórumokat és ott más esett le nekem. Játékra 90%-ban i5-öt ajánlanak az itteni fórumokban, nagyon néha fx8320-at. Sokszor olvastam, hogy bf3 multiban ~4,5-re kellett húzni a 3570k-t meg hasonló procikat. Én nem multizok meg már nem is nagyon játszom, de ég és föld a ti és a fórumozók hozzászólásai között a különbség. Akkor kinek van igaza, mert teljesen mást olvasok?

• deja vu

addikt

válasz kovsol #58 üzenetére

Én is furcsán olvasom ezeket a megállapításokat, mert én másokat láttam leírva tulajoktól:

"Sajna az optimalizálatlan, kevés, vagy csak 1 szálat használó játékokkal nem tud mit kezdeni az 5800k mert ugye egy szálon harmatosan gyenge, főleg az előző i5-öm után.
    És nem csak a régebbi gémek ilyenek rajta, pl az AC4-nél se tudja kihajtani az alap R270-est se a fix 4,4ghz-en hajtott 5800k.max 85%-on volt a gpu kihasználtsága, de átlag 50-60%-on van inkább.
    Ugyanez a helyzet a WoT esetében is.
    Kicsit csalódás, erősen gondolkodom egy haswell i5-ön, csak drága lenne a váltás, 30k körül.
    Mondjuk wot-nál ígérik a jobb kihasználtságot, ha beépítik a Havok motort."

"Szia!
    Nekem 280x van egy A10-5800k mellé csapva...
    Természetesen erősen játékfüggő a dolog ,de erősen átlagolva 60-75 %-ig tudja kihajtani ezt a vga-t a proci..."

Új hozzászólás Aktív témák